Vampire Survivors Mobil, PC

Őrületes vámpír-shmup.

DLC-ben kollaborál a Vampire Survivors és az Among Us

Az új kiegészítőt Emergency Meetingnek hívják és mindenki meglepetésére egy Among Us kollaborációt hoz el a méltán népszerű szörnyvadászos kalandba.

Beköszönt az ünnepi szezon a Vampire Survivors-ben

A Poncle csapata már októberben beizzítja a karácsonyi díszeket, hiszen a Whiteout frissítéssel nem a várt halloweeni borzongás, hanem a havas tundrák érkeznek meg a játékba. A nagy üzletláncok után szabadon, ők is elkezdték idő előtt karácsonyi hangulatra buzdítani a jónépet.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Költözés, tarot kártyák, erőszak, félelem, settenkedés és pereskedés? Nem, nem egy félresikerült horrorfilmről van szó, hanem az e heti játékmegjelenésekről és filmpremierekről.

Augusztustól egyszerre négyen is játszhatjuk majd a Vampire Survivorst

A Poncle minimalista videójátéka augusztusban gazdagodik egy kooperatív móddal: így egyszerre három barátoddal is tudod majd aprítani az éjszaka teremtményeit!

SGF 2023: Ezek voltak a júniusi Nintendo Direct további bejelentései

Habár nem esett szó a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom DLC-jéről, számos meglepetést tartogatott az e havi Direct. Jön a Detective Pikachu folytatása és az új Dragon Quest Monsters is!

Animációs sorozat készül a Vampire Survivors alapján

A 2022-es év egyik legemlékezetesebb videójátéka egy adaptációval gazdagodik: hamarosan megismerkedhetünk a Vampire Survivors animációs sorozattal.

Előzetesen a Vampire Survivors: Tides of the Foscari

A retro hangulatú videójáték, a Vampire Survivors egy DLC-vel gazdagodik, aminek a Tides of the Foscari címet adták a fejlesztők. Nézd meg az előzetesét!

Nézzük, mi történt tegnap az ID@Xbox műsorán!

Tegnap tizenegy videójáték kapott szerepet az ID@Xbox műsorán, amik hamarosan érkeznek Xbox konzolokra és PC-re. Ezek közül néhány a megjelenése után egyenesen a Game Pass játéklistáján landol majd!

Érkezik a Vampire Survivors második DLC-je

A Tides of the Foscari címet viselő kiegészítő áprilisban érkezik, mindössze 2 euróért be is szerezhetjük majd. Egy nyúlfarknyi teasert is kaptunk hozzá.