Wild Hearts - 7 perc gameplay érkezett

  • Írta: szlav
  • 2022. október 5.
  • Videó
Link másolása
Ma délután élesben is megmutatta magát az EA és az Omega Force Monster Hunter-klónja, a Wild Hearts. A kiadós gameplay-bemutató során egy hatalmas vadkanra vadásznak Azuma hősei.

A múltheti bemutatkozó előzetest követően ma egy kiadós játékmeneti videóval jelentkezett a Wild Hearts. Az Electronic Arts és a Dynasty Warriors-játékokat fejlesztő Omega Force közös projektje a Monster Hunter és a Dauntless mellett tör utat saját magának, a gyors, pörgős harcrendszer és a bevethető szerkezetek azonban már első ránézésre is igen egyedivé teszik az alkotást.

Azuma káprázatos, Japán ihletésű világát bejárni sem könnyű, így a vadászok nem csak harc közben, de a terep navigálása közben is jó hasznát veszik majd a zsebből előrántható kütyüknek. Ahogy azt a fenti videón is láthattátok, olyan óriási fenevadak várnak majd ránk, mint a hatalmas Kingtusk, ezeket a bestiákat pedig nem csak egyedül, de akár közösen, a barátainkkal is becserkészhetjük. A videóban egyébként néhány egészen érdekes, egyedi fegyvert is kiszúrhattunk akció közben, így kíváncsian várjuk, hogy hogyan fest majd a teljes arzenál.

A Wild Hearts 2023. február 17-én jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön.

3.
3.
nemfontos
#1: Ha tényleg olyan amilyen a monster hunter játékok, akkor nem kell attól tartanod hogy nehéz lesz.
2.
2.
almaspite
Tetszetős. Az EA miatt nem akartam sok esélyt adni neki, de eddig első rálátásra hozza azt amit a monster hunter world, sőt kinézetre többet is.
1.
1.
crytek
Tetszik , de nehézsége miatt ezzel se tudok majd játszani :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...