Az Advanced Warfare 2 lehet a Sledgehammer következő Call of Duty-játéka

  • Írta: szlav
  • 2022. október 5.
  • Pletyka
Link másolása
Ha igaz a szóbeszéd, akkor a Call of Duty: Vanguard folytatása helyett az Advanced Warfare-hez térhet vissza legközelebb a Sledgehammer Games.

Egyelőre csupán pletykáról van szó, így érdemes a hírt némi fenntartással kezelni, RalphsValve azonban ritkán lőtt eddig mellé, ha Call of Duty-leakekről volt szó. A szivárogtató a whatifgaming oldalán osztotta meg a legfrissebb infóit, melyek szerint a Sledgehammer Games munkához látott, hogy tető alá hozzák a Call of Duty: Advanced Warfare folytatását.

Habár köztudott volt, hogy a népszerű FPS-sorozat harmadik fejlesztőstúdiója trilógiának szánta a Call of Duty: Vanguardban megkezdett történetszálat, a második világháborús játék határozottan leszerepelt a széria korábbi epizódjaihoz képest. Ezért dönthetett úgy az Activision, hogy jegelik ezt az ötletet, majd egy másik érába, a nem túl távoli jövőbe küldik ismét az exoruhában rohangáló virtuális bakákat. Habár a 2014-ben megjelent Advanced Warfare sem volt olyan sikeres, mint a Modern Warfare vagy a Black Ops epizódjai, a játék 21,76 milliós eladásaira így sem panaszkodhat a kiadó.

Na de kanyarodjunk vissza az Advanced Warfare 2-höz! Azt eddig is tudtuk, hogy a hónap végén megjelenő Modern Warfare II a szokásoktól eltérően két évig tartja majd a frontot a Call of Duty háza táján - a jövő őszi terveket illetően egy újabb prémium epizód helyett egy nagy remaster-pályacsomagról és egy free-to-play mellékszálról hallhattunk eddig pletykákat. Ezt követi 2024-ben a Treyarch következő játéka, amely minden bizonnyal egy újabb Black Ops-játék lesz. Ebből adódóan tehát a Sledgehammer Games következő önálló címe, amely a szóbeszéd szerint szintén az új IW 9.0 motoron fut, legkorábban csak 2025-ben láthat napvilágot, vagyis egész biztos, hogy nincs még minden kőbe vésve.

1.
1.
huster14
egy ujabb biztos bukasra itelt jovobeli moslek van keszuloben akkor
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...