Új hangon szólal meg Bayonetta

  • Írta: szlav
  • 2022. október 5.
  • Hír
Link másolása
Nyakunkon a Bayonetta 3 megjelenése, de még a célegyenesben is érhetnek bennünket meglepetések. Megtudtuk, hogy Hellena Taylor helyett ezúttal Jennifer Hale hangján szólal meg mindenki kedvenc boszorkája.

Sokak számára nehéz elképzelni Hellena Taylor hangja nélkül Bayonettát, a színésznő azonban már tavaly is tett arra utalást, hogy márpedig lehet, hogy kénytelenek leszünk elbúcsúzni tőle. A Game Informernek nyilatkozva most ezt hivatalosan is megerősítette a PlatinumGames csapata: a japánok elárulták, hogy egy másik videojátékos szinkronveterán, Jennifer Hale veszi át a szerepet a Bayonetta 3-ban.

Akinek kétségei támadnak az új szereposztás kapcsán, az máris megnyugodhat: Jennifer Hale munkájában még sosem csalódtunk, abban pedig biztosak vagyunk, hogy ti is számtalanszor hallhattátok már a hangját. Csak hogy néhány címet említsünk, Hale alakította a női Shepard parancsnokot a Mass Effect-trilógiában, Samust a Metroid Prime-sorozatban, ő volt Rivet a Ratchet & Clank: Rift Apartban, Ashe az Overwatchban, Kronika a Mortal Kombat 11-ben, a The Warden a For Honorban, Leah a Diablo III-ban... a listát még hosszan-hosszan sorolhatnánk.

"Megértjük a rajongóik kételyeit a főszereplőnk új szinkronhangja miatt, de Jennifer nagyszerű munkája minden várakozást túlszárnyalt. Biztosak vagyunk benne, hogy Bayonetta hangjaként a rajongók elképzeléseit is túlszárnyalja majd a végeredmény" - nyilatkozta a PlatinumGames képviselője.

A Bayonetta 3 egyébként alig néhány héten belül, október 29-én jelenik meg Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...