Microsoft Flight Simulator - Kanada is megszépült

  • Írta: szlav
  • 2022. október 6.
  • Letöltés
Link másolása
Berepült a Microsoft Flight Simulator XI-es számú World Update-je, amely ezúttal Kanada fagyos régióit veszi kezelésbe. Lássuk az ingyenes frissítés kedvcsinálóját!

Újabb World Update érkezett a Microsoft Flight Simulatorhoz. A fotelpilóták ezúttal a tengerentúlra, egész pontosan Kanada irányába dönthetik a botkormányt, a régió ugyanis sosem festett még ilyen káprázatosan. Az ezúttal is ingyenes frissítés 12 városi régiót, öt kézzel modellezett repülőteret, 89 egyedi tájékozódási pontot és összesen kilenc új kihívást hoz a világméretű repülőszimulátorba. Ha még nem tettétek, tegyetek vele egy próbát PC-n, Xbox Series X/S-en, vagy az Xbox Cloud Gaming rendszerén!

2.
2.
GAMEROD
Ez se ma történt, szerintem PC fronton az FSLTL megjelenése rá nagyobb szenzáció, még nem az igazi, de a játék megjelenése óta azt tartom eddig a legnagyobb durranásnak.
1.
1.
hedzsooo
Hu, emlekszem h orultem hogy ratudtam birni 1 regebbi 4GB-os RAM modulomat h mukodjon a 2x8GB-al, igy a 20 GB RAM-mal mar ment viszonylag zokkenomentesen is a regebbi konfigommal. Ideje lesz tesztelnem az uj konfiggal, plane hogy Kanada hegysegei elegge pofasak, finoman szolva. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...