Megjelenés előtti előzetesen a Call of Duty: Modern Warfare II

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 6.
  • Videó
Link másolása
Az Activision nem hagyta az utolsó pillanatra a dolgot, és már most kiadta a Call of Duty: Modern Warfare II launch trailerét.

Megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare II megjelenés előtti előzetese, amely egy utolsó próbálkozással igyekszik rábírni a játékosokat, hogy ne hagyják ki az új lövöldét. Habár az FPS megjelenése október 28-án várható PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, a digitális változat előrendelői már október 20-án nekiugorhatnak a kampánynak.

Érdemes megbecsülni egyébként az idei játékot, a hírek szerint ugyanis 2023-ban nem kapunk új Call of Duty-epizódot. A pletykák szerint a készítők máshogy kárpótolnak majd minket: a minap például az Insider Gaming is megírta, hogy az Activision egy fizetős DLC-vel rukkolna elő jövőre a Modern Warfare II-höz, amely legalább részben klasszikus multiplayer pályák újragondolásait foglalja majd magában.

A legutóbbi hírek szerint egyébként 2024-ben a Black Ops - Cold War folytatását kapjuk meg, utána pedig az Advanced Warfare 2 jöhet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...