HWSW: Megfutamodott Musk, inkább megveszi a Twittert

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 6.
  • Biznisz
Link másolása
Változtatás nélkül ment bele az eredeti megállapodás feltételeibe az üzletember, ami meglehetősen előnytelen számára, hiszen a Twitter már egyáltalán nem ér annyit, mint pár hónapja.

Elon Musk mégis beleegyezik a Twitter felvásárlásáról szóló 44 milliárd dolláros megállapodás teljesítésébe, amit még hónapokkal ezelőtt lengetett be, és amit utána több hónapnyi huzavona követett, miután úgy döntött, hogy visszalép az egésztől. Mint kiderült, Musk kedden közölte az ügyet kezelő delaware-i kancellári bírósággal, hogy az ügyletet az eredeti feltételek szerint kívánja teljesíteni. Mindez azelőtt nem sokkal, hogy megkezdődtek volna az október 17-re kitűzött tárgyalások. Musk a levélben ígéretet tesz arra, hogy teljesíti a megállapodást, amennyiben megkapja a szükséges finanszírozási csomagot, illetve szeretné, ha a bíróság a meghallgatások előtt felfüggesztené a pert.

A társaság a tranzakciót részvényenként 54,20 dolláron zárná, ennyiben egyeztek meg áprilisban is, mielőtt július 8-án Muskék visszaléptek az üzlettől arra hivatkozva, hogy a Twitter nem ad hiteles információt a platformon lévő hamis fiókokok, botok mennyiségéről. A Twitter mindössze négy nappal később visszavágott Musknak a delaware-i kancellári bíróságon indított perrel abban a reményben, hogy az üzletember teljesíti majd ígéretét.

Nem neki állt a zászló - további részletek a HWSW cikkében!

6.
6.
Ooorky
#4: Botok teszik ki az oldal felhasználóinak 75+%-át, törlésükkel az egész összeomlana.
5.
5.
Heldengeist
#4: A twitter vonzereje pont a rövid posztok. A tumblr gyakorlatilag ugyanaz (volt? nem tudom, hogy áll most), csak karakterlimit nélkül.

Szvsz egyetértek, hogy az összes ilyen oldal használhatatlan szar, de nincs is igazán miért használni. Ha valamit twitteren akarok megnézni, browser addonnal helyből átirányít nitterre, azzal átlépek rengeteg korlátozást és a regisztrálj és jelentkezz be nyaggatást.

Az illusztrátorok, akik csak ilyen szar oldalakon hajlandók posztolni meg éhen dögölhetnek a részemről. Van egy halom direkt nekik célzott oldal. Artstation, dA, Newgrounds, Pixiv, stb. de faszom twitteren meg instán kell kirakni a képeiket.
4.
4.
markoci555
most akar eladni androidokat, használja az ai-t, hogy törölje a fake accokat meg botokat, és ne rinyáljon
törölje el a max karakterszámot, nekem ez a legnagyobb problémám a twitterrel, na meg a brutális cenzúra, de az mindenhol kezd eldurvulni
jelenleg nincs egy normális szociális oldal, facebookon barátszámhoz kötött a posztmennyiség, instagram egy moslék, legtöbbször be se töltenek képek, videó interface egy vicc, tekerhetetlen, full mobilra épült oldal, van 1-2 festő akinek a profiljára külön rámegyek, de ügye hogy normális méretekben nézhesd meg a képeiket, külön kiegészítőt kell a böngészőhöz telepíteni
soroljam még?
itt az esélye hogy alkosson egy normális oldalt, akár nevezze át, váltson arculatot stb.
3.
3.
csoki0619
Na akk ez is bekerül fél éven belül GP-be, jöhet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...