30 éves a Mortal Kombat

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A harmincadik évfordulóját ünnepli a Mortal Kombat-franchise, a készítők egy videómontázst szántak a nagy eseményre.

Kerek 30 évvel ezelőtt jelent meg a legelső Mortal Kombat-játék, mely útjára indította az egyik legsikeresebb verekedős játéksorozatot. Tizenegy számozott, 23 különböző kiadású játékkal, három filmmel és három animációs filmmel, valamint számos felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak azóta. Most a fejlesztők egy videómontázs keretén belül emlékeznek meg a szériáról, mely megnézése után a rajongók garantáltan elmorzsolnak majd egy könnycseppet. 

3.
3.
suresz
jó kis videó! jó kis világ! :)
2.
2.
Shao Kahn
Remélem a legutóbbi élőszereplős Mortal Kombat folytatása megérkezik 2023-ban.
1.
1.
DarkLord
Hát igen pont ekkor fertőzött meg engem is, akkor már bőven jártunk játéktermekbe és mikor megjött a MK1 gép, na onnan szinte mindenki csak ott csoportosult a gép elött nyitástól zárásig. Ahogy az első mozi film is emlékezetes volt, mert ott a premier napján az első vetítésre vettem jegyet, de egyből a 2.-ra is ültem be a kis szünet után :D

Bár azt hittem, hogy a 30. évfordulóra hoznak valami hírt is, hogy mondjuk felújíják valamelyik részt, mondjuk a Shaolin Monks már kérné szerintem rendesen...és megis érdemelte volna erre a kerek évfordulóra :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...