Traileren a PC-s Call of Duty: Modern Warfare II

Link másolása
Habár már megkaptuk a Call of Duty: Modern Warfare II megjelenés előtti előzetesét, az Activision egy újabb trailert tett most közzé, mely a játék PC-s portját helyezi középpontba.

Ugyan már megkaptuk a Call of Duty: modern Warfare II launch trailerét, az Activision még tartogatott egy látnivalót a tarsolyában. A játék legújabb előzetese a PC-s portot helyezi középpontba.

Kezdésként végre újra elérhető lesz a játék Steamen is a Battle.net mellett. A beállítási lehetőségeink tekintetében sem fukarkodtak a fejlesztők, a 4K felbontás és az ultrawide-támogatás, valamint a ray tracing sem fog hiányozni belőle. Továbbá a multiplayer játékmódot a Ricochet Anti-Cheat technológia fogja védeni.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

7.
7.
sasncore
#5: Tudod, ez a díszbuzis csonti fej, es a hd textura kevés. De a sok köcsögnek, plusz a taknyos kamaszoknak igazi next gen (gay).
5.
5.
r3dman
#4: Szerintem cseréld le a konfigod és szerezz be egy normális monitort.
4.
4.
Ooorky
Azért zseniális, hogy a 2. rész óta alig változott valamit a játékmenet, de főleg a grafika mégis el tudják adni az átskinezett vackukat újra és újra.
1.
1.
crytek
MS felvásárlás előszele? Remélem a battle net is megy majd a levesbe és minden cím megy majd steamre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...