Warhammer 40.000: Darktide - bemutatkozik a mesterlövész

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 11.
  • Videó
Link másolása
Elkezdtek szállingózni a Warhammer 40.000: Darktide kasztbemutatói, most a veterán archetípust erősítő mesterlövészt nézhetitek meg akció közben.

A prédikátor után a Warhammer 40.000: Darktide mesterlövésze is megkapta a maga kasztbemutatóját. A Fatshark szerint most járunk a hasonszőrű videók felénél, vagyis a játék négy kaszttal, karaktertípusonként eggyel-eggyel rajtol majd el, a későbbiekben pedig újabb kasztok várhatóak - a mesterlövész a veteránok sorát erősíti.

Talán nem nehéz kitalálni, hogy a mesterlövész távolsági fegyverekkel operál elsősorban, és csak szükség esetén rántja elő a kését vagy a lapátját, hogy közelről tegye helyre a rusnyaságokat - ha pedig minden kötél szakad, a gránátok is előkerülhetnek. A készítők szerint ez a karakter a legkényelmesebb azok számára, akik nem igazán vannak képben a Darktide (illetve a Vermintide-játékok) játékmenetével, a mesterlövésszel ugyanis klasszikus lövöldeként játszhatják a címet.

A mesterlövész különleges képessége, hogy lassabb mozgás árán, de pontosabban tud célozni, ráadásul nagyobb sebzést tud kiosztani az ellenfelek gyenge pontjaira - azon felül, hogy utóbbira már eleve képes egy passzív tulajdonságának hála. Ezenkívül extra méretű tölténytáraknak örülhet, és ha kellően összhangban van a csapatával, bónuszként esélye nyílik arra, hogy tüzelés közben se használjon muníciót.

A Warhammer 40.000: Darktide jelenik meg PC-re, később pedig Xbox Series X/S-re is befut majd. A bétatesztje a hétvégén zajlik, itt tudtok rá jelentkezni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...