Már lehet jelentkezni a Warhammer 40.000: Darktide bétatesztjére!

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 23.
  • Korai verzió
Link másolása
Október közepén egy zárt bétateszt keretei között idő előtt kipróbálhatjuk majd a Warhammer 40.000: Darktide-ot - mutatjuk, hogyan tudtok rá jelentkezni.

November 30-án érkezik meg PC-re (majd valamivel később Xbox Series X/S-re is) a Warhammer 40.000: Darktide, amely lényegében a népszerű Vermintide-játékok Warhammer 40.000-es megfelelője. A címet a szerencsésebbek idő előtt is kipróbálhatják majd, méghozzá egy október 14-16. között esedékes zárt bétateszt keretei között.

A tesztelésre az anyag hivatalos weboldalán jelentkezhettek: meg kell adnotok az email címeteket, majd egy második körben ki kell töltenetek egy kérdőívet, ahol kikérdeznek benneteket a számítógépetekről, az internetkapcsolatotokról, a kooperatív lövöldékkel szerzett tapasztalataitokról és hasonlókról. Ha ez megvan, nincs más dolgotok, mint várakozni, hogy bekerüljetek: habár a Fatshark azt nem árulta el, hogy mennyi játékost szeretne rászabadítani a korai verzióra, az biztos, hogy többet, mint a technikai teszteknél. A srácok azt is leszögezték, hogy az előrendelés nem feltétele a bétatesztelésnek.

A Warhammer 40.000: Darktide legutóbbi kedvcsinálóját erre találjátok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...