Leálltak a Penge munkálatai, több Marvel-film is hónapokat csúszik

  • Írta: szlav
  • 2022. október 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Nincsenek jó híreink a Marvel-rajongók számára. Miközben a Disney új rendezőt keres a Penge-reboot élére a Deadpool 3, a Fantasztikus Négyes és az új Bosszúállók-film is premierje is tolódik.

Jövő novemberre vártuk a rebootolt Penge megjelenését, de miután a film rendezője, Bassam Tariq kiszállt a projektből, ezt a dátumot egyből ki is hajíthattuk az ablakon. A Disney szeptember óta keresi a film direktorát, egyelőre azonban nem találták meg a megfelelő jelöltet, a The Hollywood Reporter jelentése szerint tehát a stúdió ideiglenesen teljesen befagyasztja a munkálatokat.

Habár a film sorsa jelenleg igen csak a levegőben lóg, a Disney máris bekarikázott egy másik napot a kalendáriumban. A jelenlegi tervek szerint 2024. szeptember 6-án kerülhet mozikba a vámpírvadász vámpír, vagyis majdnem egy teljes évet tolódik a film premierje.

A Blade-reboot azonban nem az egyetlen Marvel-mozi, melynek megjelenésén csúsztat a Disney. Szintén a The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy több másik szuperhősös film, köztük a Deadpool 3, a Fantastic Four és az Avengers: Secret Wars is későbbi premierdátumot kapott.

A jelen állás szerint a Deadpool 3 2024. szeptember 6. helyett 2024. november 8-án jelenik meg. Eredetileg ezen a napon jelent volna meg az új Fantastic Four-mozi is, Reed Richards csapata azonban végül csak 2025. február 14-én látogatja meg a mozitermeket. Február 14-re egyébként egy másik, egyelőre ismeretlen film is be volt táblázva, ennek premierje azonban 2025. november 7-re csúszik, ez a film pedig tolja maga előtt az Avengers: Secret Wars megjelenését, amely 2025. november 7. helyett csak 2026. május 1-jén kerül a mozikba. De még nem végeztünk, jön az utolsó csattanó: eredetileg ezt a dátumot is elfoglalta egy még be nem jelentett film, a Disney azonban ezt a produkciót levette a naptáráról.

Egészen látványos tehát, hogy egyetlen filmprodukció leállása milyen hatalmas hullámmal löki maga előtt a következő négy év Marvel-filmjeit. Szerencsére persze ennek ellenére sem leszünk teljesen kiéhezve a szuperhősfilmekre, hiszen már a kanyarban van a november 10-én megjelenő Black Panther: Wakanda Forever premierje.

4.
4.
hedzsooo
Rozsomák még most gyúrja éppen fel magát újból, a D3 azért késik biztosan. :)
2.
2.
Nate Hope
Halvány lila fingjuk sincs, hogyan illesszenek bele egy ilyen karaktert az MCU cukormázas, csili-vili PG13-as gyermekded világába.
1.
1.
Shao Kahn
Én csak annyit mondok, rohadjon meg Bassam Tariq!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...