Marvel-hírek: film lesz az Armor Warsból, rendező nélkül maradt az új Penge

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 30.
  • Cooltúra
Link másolása
Két fontosabb hír is érkezett a Marvel háza tájáról: lapértesülések szerint mozifilmet csinálnak a sorozatnak szánt Armor Warsból, míg az új Penge rendezője kiszállt a projektből.

Mozifilm lesz az Armor Warsból

A Don Cheadle főszereplésével készülő Armor Wars csak elvétve hallatott magáról az utóbbi időben: a San Diegó-i Comic-Con után a sorozat írójának kellett megerősítenie, hogy a projekt továbbra is készül, később pedig a Marvel is megtette ezt a D23 Expón - igaz, bármilyen különösebb konkrétum nélkül. 

Mint kiderült, nem véletlenül volt ekkora a csend, a háttérben ugyanis alapos koncepcióváltáson ment át az Armor Wars: a The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios tegnap jelentette be a stábnak, hogy az eredeti Disney+-sorozatnak szánt projektből mozifilmet csinálnak majd annak érdekében, hogy a "megfelelő módon" mesélhessék el a David Michelinie és Bob Layton képregényeiből táplálkozó sztorit.

A sorozatnak egyébként nem voltak rendezői, de a forgatást valamikor a jövő év elején kezdte volna meg a stúdió - hogy a mostani döntést ezt mennyiben hátráltatja, azt nem tudtuk meg.

Rendező nélkül maradt az új Penge

Szintén a The Hollywood Reporter írta meg, hogy a legutóbbi tervek szerint 2023. november 3-án debütáló Blade rendezője, Bassam Tariq kiszállt a projektből - ezt az értesülést a Marvel is megerősítette. A stúdió szerint azért váltak el az útjaik, mert a filmjeik átütemezése miatt Tariq menetrendjébe már nem fér bele az új Penge. Producerként azért továbbra is segíti a munkájukat.

A reboot előkészületei már javában zajlottak egyébként, a forgatási munkálatok kezdetét novemberre lőtte be a stúdió - ezek a tervek valószínűleg most borultak a rendező távozásával. A Blade elég hányatott sorsú projekt, már a forgatókönyvét is többször újra kellett írni, hogy aztán a Moon Knightot is jegyző Beau de Mayo munkájánál állapodjon meg a stúdió.

Az adaptáció címszereplője Mahershala Ali lesz, mellette pedig Delroy Lindo és Aaron Pierre is helyet kapott a színészgárdában.

3.
3.
Krumplistarkedli
Hát skacok engem annyira hidegen hagy ez az utóbbi időben a csapból is ez folyik marvelos univerzum (pl játék fronton) mint a napon sült tehénlepény.

De örülök, hogy legalább van akinek bejön.
2.
2.
tirpa
#1: Én ezt nem érzem, hogy megzuhant volna a minőség, sőt amennyire össze függnek a sorozatok és a filmek igenis szép teljesítmény. Thor 4et leszámítva bármelyiket megnézném újra moziban. Persze ha nem nézed ezeket és nem vagy képben az egész MARVEL univerzummal, akkor érthető, hogy így látod.
1.
1.
zoli12i
Minőségileg nagyon kezd megzuhanni a Marvel. Tipikus a "mennyiség a minőség rovására megy" esete.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...