Egy év után leállnak a Final Fantasy VII: The First Soldier szerverei

  • Írta: szlav
  • 2022. október 12.
  • Gyászhír
Link másolása
Nem húzta sokáig a Final Fantasy VII: The First Soldier. A legendás szerepjáték mobilos battle royale-mellékága egy év után lehúzza a rolót.

Ki gondolta volna, hogy a Final Fantasy VII fantasztikus világa mobilos battle royale-ba ültetve sikertelen lehet? Nos mi, de minket nem kérdeztek meg erről. Akárhogy is legyen, mégis szomorú látni, hogy a 2021 novemberében elindított free-to-play kaland ilyen rövid életút után távozik az élők közül, a Square Enix azonban elárulta, hogy ők is csalódtak a játékban.

"Minden igyekezetünk ellenére, a rendszeres frissítések és az új, izgalmas tartalmak dacára képtelenek voltunk olyan élményt nyújtani, mint amilyet szerettünk volna és amit ti, a rajongók megérdemeltek. Így tehát meghoztunk egy szörnyen nehéz döntést: leállítjuk a Final Fantasy VII: The First Soldier szolgáltatását" - üzente a játék fejlesztőcsapata a leállást bejelentő posztban.

A fentiek értelmében tehát még egészen 2023. január 11-ig futnak majd a Final Fantasy VII: The First Soldier szerverei, ezt követően azonban végleg elsötétül a játék. Ha tehát eddig szemeztetek a Final Fantasy VII előzménysztorijaként is funkcionáló mobilos címmel, még van egy kevés időtök arra, hogy bepótoljátok azt, de túl sok energiát már nem érdemes belefektetni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...