Sonic Frontiers - terítéken a fejlődési rendszer és a harc

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 13.
  • Videó
Link másolása
A Sonic Frontiershez is kaptunk egy hosszabb gameplay bemutatót, amely a fejlődési rendszer és a harcok sajátosságaira fókuszál. Csekkoljátok!

A Sonic Frontiers nem csak egyszerű Sonic-epizód lesz nyílt világgal, a játékmenet számos ponton hoz majd változást. Most először például fejlődési rendszer is kerül a játékba, amely révén a kék sündisznó folyamatosan tanulhatja majd az új képességeket, ha lelkiismeretesen győzi le az ellenfeleit, és töri össze a tereptárgyakat. 

Idővel elengedhetetlen lesz, hogy az alaptámadásaink mellé újabb skilleket sajátítsunk el, ugyanis a ránk leselkedő veszélyek is egyre keményebbnek ígérkeznek - néhány ellenség pajzsot fog viselni, és lesznek bossok is, akiket csak egyedi taktikával győzhetünk le. A mozdulatokat kombókba fűzhetjük majd, és kapunk kombómérőt is, amit ha csúcsra pörgetünk, még tovább boostolhatjuk a sebzésünket, de parryzhetünk is az ellentámadás reményében.

Mindezt a fenti trailer alaposabban is bemutatja. A Sonic Frontiers november 8-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...