Megtudtuk, mit hoz jövőre a Minecraft 1.20-as frissítése

  • Írta: szlav
  • 2022. október 16.
  • Letöltés
Link másolása
Nagy nap volt a tegnapi a Minecraft-rajongók számára, hiszen a Mojang végre elárulta, hogy milyen újdonságokat tartogat majd a játék következő nagy frissítése. Tevékre, bambuszblokkokra és egy új mobra is számíthatunk.

A töretlen népszerűségnek örvendő Minecraft 2023-ban sem hagyja cserben a rajongóit, a Mojang a tegnap esti Minecraft Live adásán már fel is vázolta, hogy milyen jóságok kerülnek legközelebb a jókora sandboxba. Habár az 1.20-as sorszámú update dátumot egyelőre nem kapott, azt már tudjuk, hogy milyen új blokkok és mobok kerülnek majd a játékba. Új biomra ezúttal sajnos nem számíthatunk, a frissítés azonban így is tartalmasnak ígérkezik.

Kezdjük az új mobokkal, melyek közül az egyik a fent is látható kedves púpúteve lesz! A sivatagban élő jószág mellett azonban egy új, teknősszerű bestia, az úgynevezett "sniffer" is bekerül majd a játékba. A közösségi szavazás nyerteseként érkező mob egy kihalt faj tagja, így csak akkor találkozhatunk vele a világban, ha rálelünk a tojásaira és kikeltjük azokat.

Az új blokkok és eszközök terén a bambusz kapja a főszerepet: a fához hasonlóan komplett építőblokk-szettet kap a sebesen növekedő növény, ráadásul tutajt vagy bambuszmozaikot is eszkábálhatunk majd belőle. Emellett érkeznek felfüggeszthető táblák és újféle könyvespolcok, melyeken összesen hat könyvet tárolhatunk majd. Végül pedig, de nem utolsó sorban: az alap karakterkinézetek mellé hét új sémát is kapunk, vagyis már nem csak Steve és Alex avatárjával vághatunk bele egyből a kalandozásba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...