Kiadós bemutatót kapott a Minecraft Legends

  • Írta: szlav
  • 2022. október 16.
  • Videó
Link másolása
A Minecraft Live adása során sok szó esett a Minecraft Legendsről is. Megtudtuk, hogy mikor jelenik meg a spin-off, és egy rakás új látnivalót is kaptunk.

Csupán idén nyáron mutatkozott be a Minecraft Legends, de a Mojang elárulta, hogy jövő tavasszal már neki is vághatunk a kalandozásnak. A franchise legújabb spin-off játéka egy akció-stratégiai cím lesz, melyben ránk hárul a feladat, hogy megvédjük a világot a túlvilágról átözönlő disznóemberek támadásaitól. Ezt az ördögi inváziót már a legújabb előzetes is bemutatja:

A tegnapi Minecraft Live digitális műsora azonban egyéb nyalánkságokat is tartogatott a játékkal kapcsolatban, a Minecraft Legends kreatív igazgatója, Magnus Nedfors és a narratíváért felelős Kevin Grace élesben is bemutatták, hogy mire számíthatunk majd a hősies kalandjaink során. Az alul mellékelt videóban ti is láthatjátok, hogyan fest a játékmenet, nemcsak egyedül, de akár négyfős kooperatív módban is.

Azt is megtudtuk, hogy a Minecraft Legends játékmenete három fő eszköz köré épül majd. A Flame of Creation aktiválja azokat a spawnereket, amelyek a világunk barátságos lényeit termelik, a Banner of Courage segítségével pedig parancsokat adhatunk nekik és csatába hívhatjuk őket. Egyetlen Minecraft-játék sem lehet teljes azonban építés és rombolás nélkül - a hősünk erre egy lantot használ majd, melyet megpengetve rombolhatunk, alapanyagot gyűjthetünk és persze építhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...