Mi lesz veled Manhunt 2?

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A napokban komoly hidegzuhany érte a Manhunt második részén szorgoskodó Rockstar-t és Take-Two-t: valahol "csak" felléptek ellene, valahol be is tiltották a címet.
A napokban komoly hidegzuhany érte a Manhunt második részén szorgoskodó Rockstar-t és Take-Two-t: valahol "csak" felléptek ellene, valahol be is tiltották a címet.

 

Mint arról beszámoltunk, Amerikában kizárólag felnőtteknek szóló címmé nyilvánították a Manhunt 2-t, ami sem a Sony-nak, sem pedig a Nintendónak nem imponált: konkrétan azzal fenyegetőztek, hogy nem jelenhet meg a játék PlayStation és Wii platformokra, ami annyit jelentene, hogy semmilyen verzió nem láthatna napvilágot a tervezett időpontban.

A Manhunt 2 eredetileg PS2-re, PSP-re és Wii-re jelent volna meg július közepén, a Take-Two azonban leállította ideiglenesen a terjesztési folyamatokat, így a játék késni fog. A szünet hátterében az áll, hogy a cég szeretné jobb belátásra bírni az ESRB-t, azonban azt is kijelentette, hogy nem kívánja megváltoztatni a játékot a kedvezőbb besorolás érdekében. A kiadó egyelőre még nem foglalkozott az Egyesült Királyságban történt betiltással.

14.
14.
manhunt2
szerintem hülyeség hogy nem jöhet ki pc-re ps2-n nem annyira brutal az 1 kicsit jobb de elfogadnám a 2-t is pc-re
13.
13.
t.roli
Biztos kibírja, mert a servízben külön hővédelmet adnak a vékony ps2 nek amit a nagynak nem adnak, és így még nagyobb az esélye h a nagy elöbb megy tönkre.



VID993HUN nak: igen, kb 7 hónap és 3 ledes lesz, de csak akkor 7 e ha forrasztás enged el. Ha alaplap megy tönkre, akkor 30000 egy alaplap és az nem mindegy. Emiatt nem ajánlannám csak a boxot.

Igen, nincs flash még ps3 hoz, de elég ha egyszer megvesz 1 játékot, és ha megunja, 2000 FTért kicserélheti és mással játszik. Ennek az a hátránya h egy játéka lesz, de előnye h neten háláláig játszhat. Én azt mondom, ha van valakinek pénze PS3. Egy ismerősömnek ps1 től xboxon és psp át a ps3 mig minden konzolja megvan és azt mondja, sokkal jobb venni egy ps3 mat mint xboxot (neki is bejött a 3 led boxon, de szerencsére neki sem volt alaplapi, gond, csak a memória szállt el.)



Chippelt ps2 vel tudtommal nem lehet netezni

Mi lesz veled Manhount 2 ???
12.
12.
zentym
pc-re jöhet tőlem ,de nagy érvágás lenne kihagyni a wiit. A gamespot ,eg ign is odákat zengtek a wii verziórol....
11.
11.
Crisis
pes és fifa még biztosan kijön (remélem gran turismo 5)....biztos lesz még több ,de most nem tudok
10.
10.
Fight!
Sztem nem bírja csak 1 évig! Üdv All! Need for Speed por street, DBZ budokai tenkaichi 3, és még sok más játék jön ki még PS2-őre!
9.
9.
Niquis
miért ne bírná? enyém bírja
8.
8.
battlefield2
és valaki nem tudja mien játékokra lehet még számitani PS2 őn?

2007 évben?

manhunt az egyik:D
7.
7.
battlefield2
kőszi a egitséget

még gondolkodok rajta hogy legyen e PS2 őm

amugy ugy tom a vékony ps2 nem birja a kicsippelést igaz ez?

meg a PS2 vel lehet netezni? és lejátszik divxes filmeket?
6.
6.
huszti
hmhm...a rockstar bajban, és szerintem ha se sony, se nintendo, akkor PC...
5.
5.
VID993HUN
Nagyon úgy néz ki, hogy nem fogják kiadni ezt a játékot.



Nem akarok most bele menni a konzolvitába, de ha játszani szeretnél akkor inkább vegyél boxot és 7 havonta 3 ledes lesz, de azt meg lehet csináltatni 7 ezerért. PS3-ra játék nem nagyon jön ki, és nem is nagyon fog......és még nincsen flash hozzá tudomásom szerint szal 17 ezerért lehet hozzá játékot kapni.
4.
4.
t.roli
egyetértek. 1-2 hónapja még ajánlottam volna. nem tom menyi pénzed van, de lehet már 70000 Ft -ért venni xbox 360 at, és használtan 30000 ezerért!!!! (hozzáteszem nem véletlen; A variáció: Lebannolták a flashelt gépeket a LIVE ról, ha nem akarsz online-on játszani, akkor vegyél ilyet (a lebannolt gépek természetesen viszik a másólt játékokat. Ez nem warezként, hanem tényként közlöm) B variáció: NAgyon melegszik és nem lehet tudni meddig bírja. Általában 7 hónapig bírja az xbox, mert egy kazánház és nincs normális hűtése. De akkor melegszik leinkább ha neten játszik az ember.)

Másfelől, amit jobban ajánlok, tartóssága és minősége miatt, az a PS3. Egy sem romlott még el Magyarországon (egy konzolbolt állítása szerint) és 125 ezer forintért ÚJAT már kihozól a boltból. 15 ezerért veszel egy játékot, és ha megunod, a boltokban 2000 ért lecserélik egy másik játékra. Lehet vele netezni stb. Ha nincs ennyid, akkor se vegyél mostmár ps2 őt sztem. Nekem is az van, de mostmár kiöregedett szegényke. Még a God of War üt rajta, és csodaszép grafikája van.

De mondom, lebannolt Xboxot, annyiért veszel mint új ps2őt. ez lehet megfontolandó. csak konzol boltokban kell utánnanézni

3.
3.
Crisis
Szerintem még érdemes venni amúgy 30 e. már kapsz

játékok még javában jönnek majd rá a sony nem egyenlő xbox-al amit csúnyán otthagytak énis 1 hónapja vettem mert a régi 6 év útán bemondta az unalmast
2.
2.
fojesz
Új Moháról nem tudok, legutóbb (alig egy-két hónapja) jött ki a Vanguard. COD nem lesz már szerintem, GTA-ból is csak a GTA: San Andreas Stories az esélyes. Akkor érdemes már csak venni, ha valami elképesztő jó áron tudod megvenni, mert bár jönnek még rá játékok, a többség már úgyis csak PS3-ra fog elkészülni.
1.
1.
battlefield2
nem tugy valaki hogy érdemes e venni még PS2 -őt?

ugyanis számitogépre nem igen lesz pénzem

de ps2 vel el tudnék lenni csak az érdekel hogy jőnnnek e jővőben még PS2 játékok? MOHA? COD? GTA?

manhunt2 az jo lesz:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...