Késni fog a The Darkness demója

  • Írta: fojesz
  • 2007. június 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Májusban még azt az információt kaptuk, hogy a napokban boltokba kerülő The Darkness demója még a megjelenés előtt elérhetővé fog válni.
Májusban még azt az információt kaptuk, hogy a napokban boltokba kerülő The Darkness demója még a megjelenés előtt elérhetővé fog válni.



A legfrissebb bejelentés szerint a kipróbálható változat egy picit késni fog: július elején tölthetik majd le az érdeklődők. Konkrétumokat még mindig nem sikerült kihúzni a fejlesztőkből a demóval kapcsolatban, így még azt sem tudjuk biztosan, hogy az X360- és PS3-tulajok egyaránt örülhetnek-e a demó érkezéséről beszámoló hírnek.
13.
13.
Sörivó
sztem qva jó game lessz ez , és csak azok fikázzák , akiknek nincs xbox-360,vagy ps3-as gépe , hogy élvezhesse eszt a király kis játékot !én nagyon várom és remélem hamarossan telefonál a haver a 576-boltból , hogy megjött az előrendelt példányom !
12.
12.
fojesz
A kételkedők olvassák el tavalyi E3-as bemutatónkat. Meg lesznek győzve. :)
11.
11.
Gabe-18
Ha ennek nem "Nextgen" a grafikája,akkor nem tudom minek az. A "két gnóm szar" is a játékos által irányitott,nem maguktól ölnek.

Persze ennyit ér ha valaki csak trailer alaőján véleményez,mert valóban van benne olyan animácio amiben a "két gnom szar" gyilkolásait mutatja be,de az csak egy rövid felvezető.



A játék nagyszerű.
10.
10.
vante
:((((((((((((((( de miért?
9.
9.
TGM
Nem lesz Pc-re, mert ez egy konzol exkluzív. A játék meg egyenesen borzalmas. Az összes trailerét láttam, ezt nem veszem meg az biztos. Az ellenséget nem is te ölöd meg hanem a két gnóm szar amik kinőttek a válladból. A grafika sem NEXT-GEN-es. És a vérnek is kecsap színe van.
8.
8.
vante
7.
7.
VID993HUN
Láttam róla egy 25 perces videót, ami a játék elejét mutatja be. Nem rossz, nem rossz...
5.
5.
KD
ne vegyetek 20000 ért játékokat nem éri meg, várjatok míg olcsóbb lesz
5.
5.
KD
amugy ez sztem király játék
4.
4.
Hellgate HU
Én megveszem a THE DARKNESS-t nem várok a demo-ra. Elvileg 2-3 nap mulva a boltokban lesz.
3.
3.
danielfox
2.
2.
battlefield2
demo az sokminden re jo

főleg abban ha kiprobalod a demojátk a játéknak az alapján el tod dőnteni hogy meg akarod e venni vagy sem , lefogod tőlteni netről vagynem,vagy nem jáccol vele soha mégegyszer....

szerintem....
1.
1.
Pukhi-zik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...