The Darkness

A The Darkness főszereplője (Jackie Estacado) egy rettenthetetlen bérgyilkos, aki a Franchetti mafia családnak dolgozik és hirtelen rémisztő és lenyűgöző erő birtokosa lesz...

Remastert kaphat a The Darkness

A Nighdive Studios vezetője szerint a kultklasszikusnak számító játék rajta van a felújítandó játékok listáján, nem kizárt, hogy szokásukhoz híven minden platformon elérhető lesz majd a remaster.

Új játékon dolgozik a Starbreeze

Úgy látszik, a Starbreeze szekere nagyon beindult a Chronicles of Riddick után: nem csak, hogy ők fejleszthetik a folytatást a PC-s játéktörténelem egyik legnagyobb klasszikusához, a Syndicate-hez, de emellett máris belevágtak egy újabb projektbe. Hogy pontosan mibe?

Grand Theft Auto IV - megvan a 22 millió

Egy múlt heti előadás alkalmával a Take-Two vezérigazgatója elárulta, hogy állnak jelenleg a legfontosabb sorozatai eladások terén. Az abszolút csúcstartó természetesen még mindig a Grand Theft Auto, melynek negyedik része éppen nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: 22 millió példány talált gazdára belőle.

A RedLime lesz a Starbreeze legnagyobb dobása

A Chronicles of Riddick fejlesztői nem bírtak parancsolni a szájuknak, és néhány fontos tudnivalót osztottak meg a nagyközönséggel az eddig még be nem jelentett EA-s projektjük kapcsán. A jelek szerint a RedLime lesz "a legnagyobb projekt, melyen a csapat valaha is dolgozott." Bátor kijelentések.

A Digital Extremes készíti a The Darkness 2-t?

Egy környezeti elemek kialakításáért felelős fejlesztő önéletrajzából az derül ki, hogy a Digital Extremes több fejlesztés alatti címen dolgozik, köztük a The Darkness 2-n.

Készül a The Darkness folytatása

A Top Cow munkatársainak be sem áll a szája, már megint kikotyogták, hogy készül a tavalyi nyár egyik legsikeresebb játékának a folytatása: jön a The Darkness 2.

Az Electronic Arts felvásárolná a Take2-t

John Riccitiello egy nyílt levélben arról ír, hogy az EA felvásárlási ajánlatot tesz a Grand Theft Auto sorozat jelenlegi kiadójának, a Take2-nak.

GDC 2008: Közös Starbreeze - EA projekt

Az Enclave, a Knights of the Temple, a Riddick és a The Darkness után új játékon dolgozik a Starbreeze Studios - ezúttal az Electronic Arts szárnyai alatt.

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

Készül a The Darkness folytatása?

Az eredeti képregényekért felelős Top Cow Comics munkatársa szerint már készül a nagysikerű The Darkness második része - a játék kiadója tagad mindent.