Szivárognak a részletek az esti Silent Hill-bemutató előtt

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 19.
  • Pletyka
Link másolása
Ma este a Konami elárulja végre, hogy mik a tervei a Silent Hill-franchise kapcsán: az előzetes szivárgások alapján több projektről is lehullhat a lepel.

Ugye nem felejtettétek el, hogy 23 órakor mindent megtudunk a Silent Hill-sorozat jövőjéről? A Silent Hill Transmission műsorát az alábbi ablakban is figyelemmel követhetitek majd, és a jelek szerint a Konami nem fogja elaprózni a bejelentéseket, több alkotást is betárazott estére.

Az eddigiek alapján nincs kizárva, hogy három, de akár négy Silent Hill-projekt is terítékre kerülhet a streamben, ezeket (legalábbis egy részüket) épp a Konami buktatta le, amikor elérhetővé tette a műsor visszaszámlálóját a YouTube-on (via ResetEra):

A 48 perces előadás lejátszóablakának leírásából, illetve metacímkéiből kiderült ugyanis, hogy egy Silent Hill 2, egy Silent Hill: Ascension és egy Return to Silent Hill című projekt is szerepet kap majd a felhozatalban: az első nyilvánvalóan a klasszikus játék sokat pletykált remake-je, amit a Bloober készít, a második egy vadonatúj rész, a harmadik pedig egy új Christophe Gans-film lehet, amiről szintén csicseregtek a madarak nemrég. További érdekesség, a címkék között csak a PC és a PlayStation szerepel platformként.

A fenti szivárgást a mindig jól értesült Tom Henderson is megfejelte egy rejtélyes tweettel, amellyel egy másik régi pletykára célozgatott: eszerint az Annapurna Interactive és a No Code csapata is dolgozik egy Silent Hill-játékon, amely egy epizodikus spin-off lehet majd. A nagy kérdés az, hogy ezt a fejlesztést hogy hívják: ez lenne a Silent Hill: Ascension, vagy a már korhatár-besorolással rendelkező (és a fenti leakből hiányzó) Silent Hill: The Short Message?

Merthogy valószínűleg mindkettő projekt létezik: a korábbi pletykák szerint egy harmadik játék is készül a témában, ugyanis a Konami egy japán fejlesztőcsapatot is megbízott egy új, fősodorbeli Silent Hill fejlesztésével. 

Már csak pár óra, és kiderül!

3.
3.
KratoS
Szuper hírek. Mondjuk szerintem nem szerencsés ugyanabból a sztoriból játékot és filmet készíteni egyszerre, de azért örülés van. :)
2.
2.
crytek
SH2 Remake, Silent Hill: Townfall legyen ez bármi.. + film is jön..megnyomják a frencsájzt rendesen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...