Silent Hill: The Short Message - ez lenne az új rész címe?

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 26.
  • Pletyka
Link másolása
A dél-koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet adatbázisában felbukkant egy rejtélyes projekt, amely a Silent Hill: The Short Message címet viseli. Ez lehet a sokat pletykált új rész?

Számtalan pletyka és szivárgás látott már napvilágot a Silent Hill-franchise jövője kapcsán, ami alapján nagyon úgy tűnik, hogy a Konami tényleg visszahozná a horrorsorozatot. Ennek ágyaz meg a Gematsu találata is: a lap észrevette, hogy a dél-koreai korhatár-besorolásokért felelős szervezet honlapján felbukkant egy Silent Hill: The Short Message című projekt.

Egy korábban kiszivárgott kép az új részről.

Habár az anyagról nem derülnek ki konkrétumok - még a platformlistát sem tüntetik fel mellette -, a korábbi szivárgások alapján nincs kizárva, hogy ez lehet az új Silent Hill-epizód. A pletykák alapján úgy tűnik, hogy a Konami a Silent Hill 2 remake-jén és egy vadonatúj részen dolgozik jelenleg, az előbbin a lengyel Bloober közreműködésével, az utóbbin pedig egy japán csapattal: májusi szivárgások szerint az utóbbinál kulcsfontosságú szerepet töltenek be az SMS-ek, amit a fenti alcím alá is támaszt.

Akárhogy is, a korhatár-besorolás arra enged következtetni, hogy a játék bemutatása már nem lehet messze - reméljük, valóban mihamarabb sor kerül rá!

5.
5.
crytek
"A Konami is megszólalt az ügyben, és nem csak egy külön oldalt indított el a sorozatnak, de beharangozta a Silent Hill Transmission bemutatót is, ami 2022. október 19-én 23:00-kor veszi majd kezdetét"
4.
4.
TrishtanAG
Ázsiai szokás szerint csak félreolvasták a message-massage szavakat és masszázsszalon lesz
3.
3.
zoli12i
Nem az utóbbi napokban tettek pontot az ügy végére ? :D
Szivárogtató haver bevallotta, hogy minden kamu volt és csak ő találta ki, mert neki ez jó pénzt hozott. Mármint minden Silent Hill szivárgásról beismerte hogy kamu.

Konami-t nem érdekli a game. Ők nem is szoktak nyilatkozni a játék jövőjéről.
Annyira felesleges így bármilyen Silent Hill hírt is közé tenni (sajnos).
2.
2.
Merőkanál
Mióta Konima leszámolt azóta káosz van a Konaminál
1.
1.
crytek
Ezzel a silent hillel kapcsolatban már annyi pletyka volt hogy eszméletlen...jön a remake, újra felteszik a boltokba a régi részeket, több silent hill is készül, minden is készül... Most már valaki nyöghetne már valami hivatalosat is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...