Kiderült, hogy mikor érkezik Switchre az első két Mario Party-játék

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 23.
  • Megjelenés
Link másolása
Hamarosan újabb játékokkal bővül a Nintendo Switch Online szolgáltatás, november elején ugyanis az első két Mario Partyhoz is hozzáférnek majd az előfizetők.

November 2-án a Mario Party első két részéhez is hozzáférnek majd a Nintendo Switch Online előfizetői - pontosabban azok a játékosok, akik a drágább, Expansion Packkel bővített csomagra neveztek be. Az 1999-ben, illetve 2000-ben megjelent Nintendo 64-klasszikusokat valószínűleg nem kell bemutatnunk, de az érdeklődők egy kedvcsinálót is megleshetnek a partijátékokról:

A két játék érkezését még a szeptemberi Nintendo Directen harangozták be, méghozzá egy sor másik cím mellett: az idei évre ígérték be a végül októberben debütált Pilotwings 64-et és az első két Mario Partyt, jövőre pedig a Mario Party 3-at, a Pokémon Stadiumot, Pokémon Stadium 2-t, 1080° Snowboardingot és az Excitebike 64-et is megkapjuk. Habár a kiotóiak a GoldenEye-t is belengették, ehhez egyelőre nem adtak megjelenési dátumot - ki tudja, talán az üresen maradt decemberre be fog férni!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...