Dátumot kapott a Breath of the Wild folytatása a Nintendo Direct új adásában

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Bőven tartogatott meglepetést a Nintendo Direct legutóbbi adása, többek között a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásáról is megtudtuk a legfontosabb infókat. Íme, az összefoglalónk!

Habár nem épp azokat a bejelentéseket kaptuk a Nintendótól, amiket korábban pletykáltak, a Switch-hívők valószínűleg így sem fognak panaszkodni. A Nintendo Direct legutóbbi adását itt nézhetitek vissza, alább pedig felsorakoztattuk nektek az összes érdemi bejelentést és látnivalót!

Fire Emblem Engage

Bemutatkozott a Fire Emblem-sorozat következő, korábban már pletykált felvonása, amely az első trailer alapján a már jól bevált játékmenetet ígéri egy új történet és természetesen új karakterek kíséretében. 2023. január 20-án fog megjelenni Nintendo Switchre.

It Takes Two

A pletykáknak megfelelően - és Josef Fares kijelentésével ellentétben - végül Nintendo Switchre is meg fog jelenni a kiváló kooperatív játék - egészen november 4-ig kell várniuk rá a Switch-tulajoknak. Az It Takes Two online és lokálisan is játszható természetesen, az utóbbi esetében pedig két gépet is használhatunk majd egyszerre akár.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse

A jövő év elején végre nyugatra is eltalál az eredetileg Wii-re megjelent Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse. Az anyag teljesen multiplatform lesz.

Xenoblade Chronicles 3

Október 13-án rajtol el a Xenoblade Chronicles 3 második kiegészítője, amely egy új hőst és különleges jutalmakat ígérő kihívásokat hoz magával. Felkészül a harmadik csomag!

Fitness Boxing - Fist of the North Star

A műsor alighanem legszürreálisabb darabja volt a Fitness Boxing - Fist of the North Star, amely egy verekedős ritmusjáték a Fist of the North Star világából.

Tunic

Szeptember 27-én Nintendo Switchre (illetve PS4-re és PS5-re) is eltalál a Tunic!

Front Mission 1st, Front Mission 2, Front Mission 3

Remake-elve tér vissza az első három Front Mission-játék, az első rész újrázására már novemberben lecsaphatunk, a második pedig jövőre várható. Érdekesség, hogy a második epizód még sosem jelent meg nyugaton.

Story of Seasons: A Wonderful Life

Újra belenézhettünk a 2023 nyarán érkező életszimulátorba:

Octopath Traveler II

Bemutatkozott az Octopath Traveler második része, amelyben nyolc új hős társaságában fedezhetjük fel Solistiát. Február 24-én már játszhatunk is vele.

Fae Farm

Jövő tavasszal kizárólag Nintendo Switchre érkezik majd a Fae Farm, egy újabb farmolós életszimulátor, amelyet akár négyen is játszhatunk egyszerre.

Theatrhythm: Final Bar Line

Február 16-án érkezik a Final Fantasy-sorozat előtt tisztelgő ritmusjáték következő része, amely közel négyszáz, a DLC-kkel együtt pedig durván ötszáz dalt ígér a játékosoknak. Utóbbiak között SaGa-, NieR, Octopath Traveler- és Live A Live-tételeket is találunk majd.

Mario + Rabbids: Sparks of Hope

Ismét belenézhettünk az október 20-án megjelenő játékba.

Rune Factory 3 Special

Jövőre remake-elve tér vissza a Rune Factory 3 a Nintendo Switchen, ezenkívül a készítők belengették egy új sorozat érkezését is.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack

Újabb Nintendo 64-játékok tartanak a szolgáltatásra: Pilotwings 64, Mario Party, Mario Party 2 - ezek még idén befutnak -, Mario Party 3, Pokémon Stadium, Pokémon Stadium 2, 1080° Snowboarding és Excitebike 64 - ezek már csak jövőre. Bónuszként belengették a GoldenEye 007 érkezését is - ez utóbbi az Xbox-konzolokra is befut majd.

 

Various Daylife

Idáig kellett várni a nap első és egyetlen shadow dropjára: PC-n és Switchen is megvásárolható már a Square Enix új szerepjátéka, a Various Daylife. PS4-re szeptember 16-án érkezik.

Mario Strikers: Battle League

Még ebben a hónapban befut a focis játék második ingyenes frissítése, amely új karaktereket és felszereléseket hoz magával.

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key

Február 24-én érkezik az Atelier Ryza-sorozat harmadik része, lessetek meg egy új kedvcsinálót belőle!

Mario Kart 8 Deluxe

Még az ünnepek alatt megkapjuk a Mario Kart 8 Deluxe következő pályacsomagját, az újdonságok közül kettőt pedig meg is nézhettünk közelebbről. Az egyik az új helyszín a Mario Kart Tourból ismerős Merry Mountain, míg a másik a Mario Kart DS-féle Peach Gardens.

Nintendo Switch Sports

Némi késéssel ugyan, de az ünnepek alatt megérkezik a golf is a Nintendo Switch Sports sportágai közé - természetesen ingyenesen.

Pikmin 4

Maga Shigeru Miyamoto is feltűnt a Nintendo Direct során, aki egy közepesen kellemetlen Pikmin Bloom-promó után leleplezte a Pikmin negyedik részét. Jövőre érkezik, és azt már tudjuk róla, hogy egy új kameranézetből, egészen a pikminek szemszögéből figyelhetjük majd az eseményeit.

Just Dance 2023 Edition

Ha van friss Nintendo Direct, és új Just Dance is érkezik, akkor ez a kettő szükségszerűen találkozik:

Harvestella

A Square Enix életszimulátoros elemekkel megspékelt szerepjátéka is megmutatta magát, a november 4-én érkező játékba pedig már ma belekóstolhattok a demó segítségével!

Bayonetta 3

Október 28-án megérkezik a Bayonetta várva-várt harmadik része, amely a Directen levetített rövid kedvcsináló után egy hosszabb gameplay előzetest is kapott. Csekkoljátok mindkettőt!

Raincode

Elsőként Switchen rajtol el jövő tavasszal a Danganronpa-csapat új fejlesztése:

Resident Evil-játékok minden mennyiségben

Alaposan megszórja a Capcom a Switch Resident Evil-játékokkal: még idén elrajtol a konzolon a Resident Evil: Village, a Resident Evil 7, a Resident Evil 2 és a Resident Evil 3 - felhős formában természetesen. Elsőként a Village érkezik október 28-án, majd december 2-án a Winters' Expansion is megkapja - a demóját pedig már tolhatjátok is!

Sifu

November 8-án Switchre is megjelenik a Sifu.

Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion

December 13-án érkezik a Crisis Core -Final Fantasy VII- Reunion minden platformra, így Nintendo Switchre is.

Tales of Symphonia Remastered

Jövő év elején érkezik a remasterelt Tales of Symphonia PS4-re, Xbox One-ra és Switchre.

Kirby's Return to Dream Land Deluxe

Kirby harmincadik szülinapja apropóján még egy meglepetéssel készült a Nintendo: február 24-én Nintendo Switchre is kiadják a Wii-re megjelent Kirby's Return to Dream Landet - némileg felújítva persze.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nem épp azt a Zelda-bejelentést kaptuk, amit pletykáltak korábban, de valószínűleg így sem panaszkodnak majd a rajongók: a Nintendo bejelentette, hogy a Breath of the Wild folytatása a Tears of the Kingdom alcímet viseli, és május 12-én kerül boltokba.

A műsorban ezenkívül rövidebb bejátszásokat láthattunk az alábbi játékokról:

  • SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake
  • OddBallers
  • Factorio
  • Ib
  • Radiant Silvergun
  • Endless Dungeon
  • Life is Strange: Arcadia Bay Collection
  • Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered
  • LEGO Bricktales
  • Disney Speedstorm
  • Fall Guys

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...