Next-gen frissítést kap a Fallout 4

  • Írta: sirdani
  • 2022. október 24.
  • Letöltés
Link másolása
Az egyelőre eléggé szűkszavú bejelentés szerint a Bethesda Softworks legendás posztapokaliptikus játéka végre next-genesedik, és teljes pompájában lesz látható a Sony és a Microsoft konzolján is.

A hivatalos bejelentés szerint 2023 is tartogat majd jó néhány kellemes meglepetést a Fallout-széria rajongóinak. Ezek közül a legfontosabb, hogy végre a jelenlegi konzolgenerációra szabott frissítést kap a Fallout 4, amit a PC-s játékosok is bezsebelhetnek majd.

Noha a felturbózott verzió olyan észt veszejtően nagy újításokat nem fog tartalmazni, arra elég lehet, hogy végre ne csak rajongói modokra csorgathassuk a nyálunkat. Ha minden igaz, akkor kapni fogunk egy teljesítményre optimalizált módot, amivel a magasabb fps-számot célozhatjuk meg, de mellette minőségibb 4K-s textúrákat is kapunk, jócskán csökken majd a bugok száma és a Creation Club is tartogat új meglepetéseket. Az ingyenes next-gen frissítés a tervek szerint 2023 során lesz elérhető Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és PC-n.

Ó, és ha már Fallout; ne felejtsétek el, hogy csütörtökig az Epic Games Store-on ingyen behúzhatjátok a sorozat harmadik részét!

12.
12.
delphijos
#9: Mint mondtam, lehet sírni, csak nincs sok értelme. Attól hogy “minek ez, nekem nem kell” nem fognak mást felújítani. Biztos van millió ember akit meg a Daggerfall felújítása nem érdekelne. És ha most az jönne, akkor meg azért sirna hogy “minek”. Egy nagyon régi játék felújítása több pénz / idő is. Aztán meg azért is menne a sírás hogy drága , vagy hogy egyáltalán pénzt kérnek érte. Nincs olyan ami mindenkinek jó.
11.
11.
Jarl Balgruuf
#10: Most is van rà mod, konzolon is.
10.
10.
adamsfamily
#9: Az eredeti kiadással voltak gondok. Ha konzolon játszottál például a települések építésénél elég hamar el lehetett érni a limitet(főként az előző generációs alapgépek korlátai miatt) , amit nagyjából mindenki glitcheléssel oldott meg utána. Ha ezt végre kijavítják annak elég sokan fognak örülni.
9.
9.
Heldengeist
#7: 1. Ez még nem egy olyan régi játék. A megjelenésekor sem volt a világ legszebb játéka, de azért nem volt csúnya. A Daggerfall vagy Morrowind viszont 20-25 éves játékok és főleg az előbbi irányításán azért volna mit kalapálni. Az tényleges minőségi javulás lenne, de annak a komplett újraírását bezzeg a modderekre hagyják. Ha csak magasabb felbontású textúrákat és esetleg magasabb poligonszímú modelleket kell csinálni, arra hajlandók.

2. Igenis foglal le erőforrásokat egy ilyen "next-genesítés", amit fordíthatnának új játékok fejlesztésére. Amilyen bugosan jelennek meg általában a játékaik, rá is férne.

3. Ha valakinek nem elég szép a játék, a modderek már megoldották.

4. Opcionális lesz a frissítés, vagy megkapod, ha akarod, ha nem? Egész biztos vannak, akik szívesebben maradnának az eredeti verzión vagy nem akarják elveszíteni a lehetőséget a visszalépésre.
8.
8.
Fooxfire
Miért kap next gen frissítést, Ha még nem járunk a következő generációnál.. Nem inkább current gen update ?
7.
7.
delphijos
#5: Ez ma a szokás. Ami nekem nem kell az minek van. Egész biztosan ez a patch nem valami ultramegaszuper játék HELYETT jön, és ha ez nem lenne, az jött volna.
6.
6.
zoe9
Nem lesznek többé popcorn autóroncsok?
5.
5.
adamsfamily
#4: Mondjuk nem tudom mit kell rinyál I miatta...
Ingyen adják és nem 70 dollárért, ráadásul sokan játszanak még vele.
4.
4.
Kamukaze
Teljesen igazuk van! Ennél logikusabban és a játékosok igényeit figyelembe véve, már nem is dönthettek volna jobban. Igazság szerint ez a Fallout 4 next-gen patch annyira hiányzott már mint egy falat kenyér. Csak így tovább Bethesda, jó úton jársz mint azt az utóbbi 10 évben megszokhattuk tőled.
3.
3.
crytek
Arra pont jó lesz hogy szokás szerint szétcsessze a magyarítást
2.
2.
Extol
Még nem fejeztem be Fallout 4-et teljesen, de legkésőbb 2023 közepe után engem már nem érint a nextgen
1.
1.
Jarl Balgruuf
Legendás, ja. Legendàsan szar az elődeihez képest.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...