Warhammer 40.000: Darktide - bemutatkozik a koponyatörő

  • Írta: szlav
  • 2022. október 25.
  • Videó
Link másolása
Újabb játszható kasztot mutatott be a Warhammer 40.000 Darktide fejlesztőcsapata. Az Ogryn koponyatörő hatalmas méretéhez csak a nyers ereje fogható, így mindig hasznos csapattárs lesz a frontvonalon.

Habár a Warhammer 40.000 univerzumában nem az eszük miatt szeretjük az Ogrynokat, a gigászi mutánsok jó szolgálatot tesznek, ha az impérium tábornokainak erős és lojális frontharcosokra van szükségük. Nem lesz ez másképp a Darktide esetében sem: habár a csaták zömét itt szűkös folyosókon és beltéri csarnokokban vívjuk majd, senki sem fog panaszkodni, ha a hatalmas koponyatörő áll majd közte és a Nurgle csatlósai közt.

Ahogy azt a fenti videón is láthattátok, az Ogryn Skullbreaker nem csak a lőfegyvereivel, de a közelharc során is óriási pusztításra képes. Pöröllyel, pajzzsal vagy késsel a kezében tornyosul az ellenfelei fölé, ha pedig nagy a túlerő, akkor egy határozott rohammal képes átgázolni az összes rusnyaságon.

Ha kíváncsiak vagytok a Warhammer 40.000: Darktide többi kasztjára, akkor nézzétek meg a mesterlövész és a prédikátor videóját is!

A Warhammer 40.000: Darktide november 30-án jelenik meg PC-re, később pedig Xbox Series X/S-re is befut majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...