James Gunn lett a DC Studios fejese

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 26.
  • Cooltúra
Link másolása
James Gunn, az Öngyilkos Osztag és a Békeharcos alkotójának munkáját Peter Safran producer fogja segíteni a DC képregényfilmes részlegén, mint társelnök és társvezérigazgató.

A Warner Bros. úgy döntött, nyugdíjazza a stúdió DC Films részlegét. Helyét az újonnan alapított DC Studios veszi majd át, melynek James Gunn, az Öngyilkos Osztag, a Békeharcos és A galaxis őrzői-filmek rendezője, valamint a producerként tevékenykedő Peter Safran lesz vezetője - írja a The Hollywood Reporter.

A döntést a Warner Bros. Discovery vezetője, David Zaslav hozta, akinek nem eltitkolt szándéka az, hogy a DC Studiost a Marvel Studios szintjére hozza. Olyan személyt keresett a divízió vezetésére, aki Kevin Fiege-hez - akinek a Marvel-filmek sikerét is köszönhetjük - hasonló munkát végezhet, és erre James Gunnt találta a legalkalmasabbnak.

Nemrég egyébként egy csokor hír érkezett a DC filmes részlegének tervezett munkáiról, valamint az is hivatalosan is megerősítésre került, hogy Henry Cavill újra Superman szerepébe bújik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...