A Raidek folytatják a Call of Duty: Modern Warfare II történetét

  • Írta: szlav
  • 2022. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Nem ér véget a stáblistával a Call of Duty: Modern Warfare II cselekménye. A Task Force 141 és a Los Vaqueros történetét a Spec Ops mód új kihívásai, a Raidek viszik tovább.

Az előrendelők már végigjátszhatták, mindenki más pedig holnaptól vághat neki a Call of Duty: Modern Warfare II egyjátékos kampányának. A történet azonban itt nem ér teljesen véget, az Infinity Ward ugyanis bejelentette, hogy a Special Operations eddig sosem látott új játékmódjában, a Raidekben folytatódnak majd az események.

Az elmúlt pár évben már megszokhattuk, hogy apránként a hagyományos többjátékos mód és a Warzone is előre gördíti a Call of Duty sztoriját, ezúttal azonban a történet lényegi folytatását a Raidek szállítják majd. Ez a játékmód a Special Operations továbbgondolása lesz - egy olyan háromfős kooperatív játékmód, amely minden eddiginél összetettebb, komoly kihívást jelentő feladatokat állít a játékosok elé.

Nemrég megtudtuk, hogy az első ilyen raid az első multiplayeres szezonnal és a Warzone 2.0 startjával együtt, vagyis november 16-án válik elérhetővé, így néhány hetet még várnunk kell arra, hogy a saját szemünkkel láthassuk ezeket az újdonságokat.

Így fest Neymar és Pogba a játékban

Nem volt kacsa a korábbi pletyka, miszerint néhány profi focista is feltűnik majd a Modern Warfare II-ben, mégpedig játszható operátorként. A ResetEra fórumján kerültek elő az alábbi képek, melyeken Neymar da Silva Santos Júnior és Paul Labile Pogba digitális másai teljes katonai szerkóban feszítenek. Szerencsére a focimezt otthon hagyták.

Ez az egészen szokatlan keresztpromóció minden bizonnyal a november 20-án kezdődő labdarúgó-világbajnokság kapcsán lesz releváns, valószínűleg nagyjából ekkor számíthatunk az érkezésükre. A szivárgások szerint egyébként mellettük egyébként Lionel Messi is feltűnik majd.

A Call of Duty: Modern Warfare II hivatalosan holnap, azaz október 28-án jelenik meg PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...