Friss hírek a Call of Duty: Modern Warfare II háza tájáról

  • Írta: szlav
  • 2022. október 19.
  • Hír
Link másolása
Az Activision és az Infinity Ward egy halom érdekességet árult el a Call of Duty: Modern Warfare II játékmódjairól, a többjátékos mód fegyvereiről, a Spec Ops újdonságairól és a Warzone 2.0 érkezéséről.

Miközben lassan elindul a Call of Duty: Modern Warfare II előtöltése (a digitális előrendelők már holnaptól játszhatják a kampányt!), az Activision egy jókora blogposzttal lepte meg a már tűkön ülő rajongókat. Habár a kiadós bejegyzés legtöbb információját már korábban is hallhattuk, akadtak bőven olyan újdonságok, amelyekre érdemes külön is kitérnünk.

Kezdjük hát a lényeggel, a többjátékos mód tartalmaival! Azt továbbra sem tudjuk, hogy pontosan hány térképpel startol el a hagyományos multiplayer, abban azonban biztosak lehetünk, hogy csupán hetekkel a premier után viszontláthatunk majd egy újabb pályát, amely egy klasszikus, közkedvelt térkép újrázása lesz. Imádkozzunk, hogy ez ne újra a Shipment legyen! A Multiplayer menüpontja alatt egyébként összesen tizenkét játékmódot kapunk, melyek közül tíz a hagyományos térképeken, kettő pedig a Ground War (és később a Warzone) új Battle Mapjein pörög majd.

Azt is megtudhattuk, hogy a lövölde kapásból 51 fegyverrel indít, ami igen tiszteletre méltó szám. Ezeket a 33 egyedi fegyverplatformból építhetjük ki az új fegyverfejlesztési rendszer segítségével (ez a bétából már ismerős lehet). Összesen tíz gépkarabély, négy félautomata karabély, hét géppisztoly, hat nehézgépfegyver, négy sörétes, hat lövészpuska, három mesterlövész, egy pajzs, öt pisztoly, négy rakétavető és egy kés vár majd bennünket a Gunsmith arzenáljában.

Szó esett az új Special Ops játékmódról is, amely kezdetben három egyedi küldetéssel várja majd a kooperatív lövöldözésre vágyó játékosokat. Az első éjjeli lopakodós küldetés után egy járművezetésre fókuszált misszió vár bennünket, végül pedig egy hordamódra emlékeztető kihívásban tehetjük próbára magunkat. Megtudhattuk egyébként, hogy a Special Ops egy egyszerűsített kasztrendszert használ majd, vagyis Assault, Medic és Recon szerepekben vághatunk majd bele az akcióba.

Sok időnk egyébként nem lesz ismerkedni a játék kezdeti kínálatával, november 16-án ugyanis már kezdődik is a Modern Warfare II első szezonja, amely a Battle Pass és a vele járó újdonságok mellett elindítja a Spec Ops első raidjét, a Warzone 2.0-t és az Escape from Tarkovra hajazó új DMZ játékmódot. A széria szerelmeseire tehát elképesztően izgalmas hetek várnak.

A Call of Duty: Modern Warfare II október 28-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de az előrendelők már holnaptól belevághatnak az egyjátékos kampányba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...