Már 20 millióan játszottak az Assassin's Creed: Valhallával

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 28.
  • Biznisz
Link másolása
Óriási népszerűségnek örvend a Ubisoft sikersorozatának legutóbbi tagja, az Assassin's Creed: Valhalla.

A Ubisoft egy Twitter-bejegyzésben tette közzé, hogy az Assassin's Creed: Valhalla átlépte a 20 milliós játékosszámot. Ez egy nagyon szép eredmény a 2020-ban megjelent címtől, mely azóta is folyamatosan kapja az ingyenes és fizetős tartalmakat, ilyen volt például a Dawn of Ragnarök DLC is. 

Habár elismerésre méltó teljesítmény ez, nem szabad elfelejteni, hogy ez nem azt jelenti, hogy a játék 20 millió példányban kelt el. Ez annak köszönhető, hogy a Ubisoft  számtalanszor tartott ingyenes próbahétvégéket, továbbá Az Assassin's Creed: Valhalla elérhető a Ubisoft saját előfizetéses szolgáltatásában, valamint a PlayStation Plus Extrában is.

15.
15.
Doomsayer
Az érthető, ha valaki nem szereti az AC-t, meg az is, ha valaki végül is szereti. Szerintem az 1 meg a 3 jó volt a régiek közül az újak közül meg csak az Odyssey. Ez utóbbi is csak módjával, mert kb 70%-al több kacat tartalom van benne, mint amit elbírna. Viszont az Odyssey után a Valhalla az valami legendás, hogy mennyire el lett rontva. minden. egyes. területen. Míg az előzőben sokféle build-et lehet készíteni a ruhák által, addig a Valhallában úgy ahogy van, semmit sem lehet normálisan csinálni.
Mai napig nem értem a sok tesztet ami kijött a Valhalla megjelenésekor, hogy végül is miről beszéltek? Az Odyssey után a Valhalla olyan, mint a Terminator 2-höz képest az éjjel nappal budapest. Az egyikben mélyen kidolgozott rendszerek és élvezetes mechanikák az RPG fejűeknek a másikban meg ha tőrrel akarsz menni, akkor a játék első 10 órájában nincs egy szem sem, nem létezik, ennyi. Lehetne ragozni, de mindegy.

Alapvetően, aki érdeklődik majd a Codename Red-et nézze meg (ami japánban játszódik), mert az jön az Odyssey fejlesztőitől, míg a Codename Hexe-t kerülje, mert az jön a Valhalla fejlesztőitől.
14.
14.
Ooorky
#12: Nem az a lényeg, hogy végigvidd, hanem hogy már ne tudd refund-olni.
Ezért ömlesztik az első 5-10 órába a tartalmak 75%-át, utána meg jön a grindfest szinte az összes openworld-nél.
Abba igaza van crytek-nek, hogy ez nem ubisoft sajátosság, de ők fejlesztették tökélyre.
13.
13.
crytek
#12: O ha tudnád, hogy ez nem ubisoftos sajátosság. Game pass miatt elég sok játékkal játszom legyen az új régi noname indie vagy aaa nem is ez a lényeg hanem az hogy a game végi acsik alig érik el a 10-15%-ot..
Ami ilyen 20-30 az már univerzum legjobbja
12.
12.
markoci555
ubisofton nem véletlenül nincs achievement statisztika, nehogy kiderüljön milyen durván kevés ember vitte végig az egyes játékait, ekkora számnál pedig nagyon kíváncsi lennék, mert jobb és ingyen soha nem adott játékoknál is befigyel néha a bőven 10% alatti arány, főleg ilyen open world repetitív cuccoknál
11.
11.
Heldengeist
#7: Amit láttam belőlük, azóta csak még több a bloat.
10.
10.
FrankBlack
#1: Valahogy én is igy vagyok vele. Pedig majdnem az összes AC-t többször végigjátszottam, és ezt is tervezem, de nekem nagyon hiányzik belőle a New Game Plus mód. Nincs kedvem nulláról kezdeni és eldobni mindent amit eddig összeszedtem 250 óra alatt (gear, skill). Az AC Odyssey nekem akkor indult be csak igazán amikor elkezdtem az első NG+ játékomat. Azóta NG+3-nál tartok közel az 500 órához. De erre nehezen veszem rá magam, hogy puci seggel nulláról újra játszam. Persze úgyis újra fogom játszani majd uborka szezonban (végül is ubi játék:). Mostanában lekötött sokáig a sok Yakuza játék (ami sokkal inkább copy-paste mint az AC) meg a Judgment és a Pókember, aminek most jön a Miles Morales DLC-je, de a Gotham Knights is tart még. Majd jövőre.
9.
9.
FrankBlack
#2: Ez meg ugyanaz a copy-paste dögunalmas divatfika komment mint a többi.(lásd: 5. hsz pl.)
8.
8.
FrankBlack
#7: +1 Teljes mértékben egyetértek.
7.
7.
crytek
#5: Még szerencse hogy azóta olyat fordult a game hogy ihaj...
Végülis csak a teljes "régi" harcrendszer ment a levesbe és kaptunk egy szerintem jobb és kihivásokkal telibbet... De ja ugyanaz..
Nem mellesleg a másik ami miatt fikázva van az az "időhúzás" ..ez sem az ubi sajátja mert minden ilyen "nyitott" game erről szól.. Mert ha csak a nyomorult fő sztori lenne semmi más az lenne a baj.. Mindig lesznek elégedetlen emberek és olyan game soha nem fog létrejönni ami mindenkinek tetszik.
6.
6.
Slik
orulok h masok is latjak mennyire alja az ubi.. valahol az ac3-4nel hagytam abba jatszani a fejleszteseikkel amikor kijott vagy 3-4 ac resz meg valamelyik far cry is egyszerre… ott eleg is volt
azota sem valtozott egyik cim se szanalom
5.
5.
Heldengeist
#2: Pontosan ezért hagytam fel a újabb Ubi játékokkal valamikor 2014 körül. Pár ingyen adottat bezsebeltem (AC Syndicate), de az összes játékuk kb. ugyanaz a bloatware grindfest, annyi különbséggel, hogy FPS vagy TPS nézetben játszod-e.
3.
3.
Hanoi
Milyen pocsék lehet, ha "csak" 20 millióan játszottak vele. Akik fizettek is érte. D
2.
2.
Ooorky
Ingyen kaptam a notebook-hoz (meg még jó páran akik akkoriban AMD-s cuccot vettek).
Toltam vagy fél órát.
Ugyanaz a copy-paste dögunalmas szemét, mint az összes új AssCreed.
1.
1.
Shao Kahn
Nagyszerű játék! Nekem is megvan, és boldogan játszom vele, elégedett vagyok vele, nagy örömmel viszem végig. Az egyetlen bajom a játékkal, hogy minden nagyszerűsége ellenére nagyon egyszerjátszósnak tűnik nekem. Úgy értem, ha egyszer végigjátszom a játék teljes tartalmát (az összes dlc-t is), és kiélveztem - kimaxoltam minden porcikáját, akkor nem hinném hogy valaha is kedvem lesz újrakezdeni (hiszem már mindent láttam benne).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...