Ingyenes játékkal készült a GOG a halloweenre

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 30.
  • Akció
Link másolása
Javában zajlik a GOG halloweeni akciósorozata, ami mellől nem hiányozhat az ajándékjáték sem: néhány óráig még ingyen hozzáférhettek a Genesis Alpha One-hoz!

November 3-ig tart a GOG halloweeni akciósorozata, aminek a keretein belül jó pár címet zsebelhetünk be erősen kedvezményes áron. A lengyel üzlet természetesen az ingyenes játékot sem spórolta ki a csomagból: ma 15 óráig fizetés nélkül hozzácsaphatjátok a könyvtáratokhoz a Genesis Alpha One-t!

A roguelike-játék 2020-ban jelent meg, és bár annak idején nem futott nagyot, most mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, mert az alapötletében van fantázia: mi egy űrhajó parancsnokát alakítjuk, a feladatunk pedig az lesz, hogy a véletlenszerűen generált galaxist felfedezve nyersanyagot gyűjtsünk, fejlesszük és építsük, valamint klónokkal népesítsük be a hajónkat, és ha úgy hozza a helyzet, fegyvert ragadjunk, és megvédjük a mindenféle rusnyaságoktól.

1.
1.
hedzsooo
...Azota kapott 1 kis update-t is a jatek: Mar nem csak bolygokra ugurhatunk le nyersanyagokert, valamint kolonizalni. Most mar is atmehetunk az ellenseg(ek) kaloz hajojara, illetve hajoroncsokra is felmehetunk DE nem art ovatosnak lennunk, mert sohasem tudhatjuk ott milyen rusnyasagokkal futunk osszes esetleg. En maig is jatszom, szerintem jopofa jatek lett. A retro Sci-Fi hangulataval a '80-as, '90-es evek Sci-Fi filmjeinek a vilagara hajaz. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...