Genesis Alpha One PC, PS4, XBOXONE

Egy kis lövöldözés, bázisépítés és túlélés a jövő háborúiban.
Típus:

Útnak indult a Genesis Alpha One

Nagy fába vágta a fejszéjét a Radiation Blue a Genesis Alpha One-nal, amely számos műfajt kever össze. Egy roguelike mechanikára épülő, belső nézetes sci-fi túlélőjátékról van szó, amelyben még a saját hajónkat is felépíthetjük.

Ennyire roguelike a Genesis Alpha One

A hónap végén landol az Epic Games Store-ban a Genesis Alpha One, amely egyfajta lövöldözős roguelike és űrhajóépítő menedzser hibrid. Most az előbbi jellemző kerül terítékre a legújabb előzetesben.

Akik az Epic Games Store-t választották

A múlt hét végén megnyitotta kapuit az Epic Games Store, amely csábító ajánlattal várja a fejlesztőket, hiszen lényegesen kisebb jutalékot kér az eladások után. Exodusról nincs szó, de több stúdió is az Epicet választotta a Steam helyett.

E3 2018: Ezek futottak még a PC Gaming Shown

A nagyobb bejelentéseket már külön kiemeltük, de maradt még néhány gyöngyszem a PC Gaming Showról, amire érdemes lesz odafigyelni. Rebootolják a Star Controlt, új tartalmakkal bővül a Hunt: Showdown és itt az Ooblets triailer is.

Genesis Alpha One - így fedezzük fel a bolygókat

A német Radiation Blue legutóbb a tavalyi Gamescomon mutatott valamit a Genesis Alpha One-ból. A játék sokat markol: egy hatalmas univerzumot fedezhetünk fel benne űrhajónkkal, és még a bolygókra is szállhatunk.

GC 2017: Genesis Alpha One - a klónozás rejtelmei

Mit tehet az egyszeri űrhajós, ha kifogy az emberekből? Klónoz magának új legénységet! Ez is egy hangzatos fícsör lesz a Genesis Alpha One-ban, amely egy hatalmas, véletlenszerűen generált univerzumban játszódik.

E3 2017: Genesis Alpha One - tiéd az űr

Február óta nem hallottunk a német Radiation Blue roguelike-elemekkel megspékelt sci-fi lövöldéjéről. A Genesis Alpha One fejlesztése remekül halad, az E3-as kedvcsináló roppant ígéretes alkotásról tanúskodik.

Genesis Alpha One - több mint egy sci-fi FPS

A Team 17 adja ki a német Radiation Blue sci-fi akciójátékát, melyben a lövöldözés, a bázisépítés és a túlélés egyaránt fontos szerepet kap. A közeljövő háborúit korrupt rezsimek és a Föld védelmét segítő államok vívják.