Online akciójátékon dolgozik a Sony londoni csapata

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 30.
  • Hír
Link másolása
A Sony már egy jó ideje nem csinál titkot belőle, hogy szeretne erősíteni a live service-játékok piacán: ilyen projekt készül a londoni stúdiójuknál is, amelyről most kiderültek az első részletek.

A Sony idén februárban kezdte el hangoztatni először, hogy belehúzna a live service-játékok piacán, később pedig azt is világossá tette, hogy tizenkét ilyen projekt készül nála jelenleg.

És bár a legtöbb ilyen fejlesztésről még nincsen túl sok információnk, a Sony londoni stúdiója egy, a GamesIndustry.biznek adott interjúban elárulta, hogy ők is egy online anyagon dolgoznak, amiről meg is osztotta az első részleteket.

A London Studio ugye igazi különcnek számít a PlayStation-csapatok között, hiszen mindig lehet rá számítani, ha egy új technológiát kell kipróbálni: korábban aktívan támogatták az EyeToyt is a fejlesztéseikkel, legutóbb pedig több PlayStation VR-címet is szállítottak.

A stúdió szerint ezzel a kísérletezőkedvvel ugrottak neki a live service-anyaguknak is, amely egy kooperatív akciójáték lesz kizárólag PlayStation 5-re. Habár a címét még nem ismerjük, az biztos, hogy a fantasy körítéssel felütött London ad majd neki helyet - az atmoszférát a fenti artwork segít elképzelni. 

A csapat elmondása szerint számos ötlet eszükbe jutott a fejlesztés megkezdése előtt, végül a többi PlayStation-csapattal történt egyeztetés és a játékosok kikérdezése után ütötték le a fenti koncepciót. A munkálatokhoz a saját fejlesztésű Soho Engine-t használják, amelyet kifejezetten az új generációra készülve építettek fel.

1.
1.
Hanoi
Minek, mikor minden exkluzív kijön pc-re is? Akkor miért költsenek a népek a ratyisztésönre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...