Kozmetikai frissítést kap a Disney Dreamlight Valley

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Disney Dreamlight Valley hibáit kijavították, pontosították a missziók leírását, és az Xbox-konzolokra még szebb megjelenést is biztosítottak a készítők.

A Disney Dreamlight Valley egy életszimulációs kalandjáték, amit a Gameloft fejlesztett és adott ki 2022 augusztusában. Ami igazán szerethetővé teszi ezt a kicsiknek és nagyoknak egyaránt szórakozást nyújtó alkotást, az az, hogy a The Walt Disney Company megunhatatlan karaktereivel készült el. 

Ez mind szép és jó, zseniális ötlet, de sajnos, mint minden friss játékba, ebbe is kerültek hibák, amik jelentős része ezennel javításra is került. A villogó, rázó elemek opcionálissá váltak, hiszen azok számos játékos számára zavaróak lehettek. A legutóbbi Scar frissítésben hozzáadott kimerültségi effektet is teljesen eltávolították, míg az Extra Fizzy Root Beer küldetés kissé zavaros leírását pontosították.

A készítők a legapróbb részletekre is odafigyeltek: elmozdítottak egy lámpát Mickey házában, hogy megakadályozzák, hogy tárgyak felakadjanak mögötte, sőt, még a disney-kastélyos póló kastélymotívumát is kijavították.

Számos más hibajavítás is bekerült a játékba, amely egyelőre Early Access-állapotban van, amíg valamikor 2023-ban ingyenesen játszhatóvá nem válik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...