Megvan, mikor jelenik meg a PS VR2, nem lesz olcsó

Link másolása
A Sony egy hivatalos blogposztban leplezte le a PlayStation VR2 megjelenési dátumát, valamint ajánlott fogyasztói árát - a szemüveg drágább lesz, mint maga a PlayStation 5.

A Sony egy hivatalos blogbejegyzésben jelentette be a PS VR2 megjelenési dátumát, valamint ajánlott fogyasztói árát. Az újgenerációs VR-headset 2023. február 22-től lesz megvásárolható, a ceruza pedig elég vastagon fogott az árcédulán, ugyanis 550 dollárba, illetve 600 euróba kerül majd - 50 dollárral/euróval fáj többe a Horizon: Call of the Mountainnel egybecsomagolt változat. A használatához elengedhetetlen lesz egy PlayStation 5 konzol is, mely 50 euróval olcsóbb, mint amennyibe a headset kerül. 

Extra kiegészítőként külön megvásárolható majd egy töltőállomás a PS VR2 Sense kontrollerekhez, mely 49,99 dollárba/euróba fog kerülni. A PS VR2-re megjelenéskor nagyjából húsz cím lesz elérhető, melyek közül tizenegyről szintén a mai napon rántották le a leplet. Ezeken felül már korábban bejelentették, hogy a Horizon: Call of the Mountain, a Resident Evil: Village, a Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge - Enhanced Edition és a The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution szintén első naptól kezdve elérhető lesz a PS VR2-re. Továbbá már készülőben van a Firewall: Ultra is.

The Dark Pictures: Switchback VR

Lényegében az Until Dawn: Rush of Blood szellemi örököse, mely a Supermassive Games gondozásában készül. Egy hullámvasútban ülve eleveníthetjük majd fel a The Dark Pictures világának leghátborzongatóbb helyszíneit, miközben szörnyekre lövöldözhetünk.

Crossfire: Sierra Squad

A Smilegate csapatának játéka egy akciódús FPS lesz, mely gyors és mindenki számára élvezetes játékmenetével igyekszik minél több embert magával ragadni. 

The Light Brigade

A Funktronic Labs projektje egy akció-kaland FPS, mely hangulatos helyszínekkel és immerzív lövöldözős szegmensekkel operál majd. Kíváncsian várjuk, hogyan működik majd a roguelike stílus VR-környezetben!

Cities VR - Enhanced Edition

A népszerű városépítős menedzsment játék, a Cities - Skyline VR-változata is tiszteletét teszi az új PS VR2 headseten. A Fast Travel Games stúdió felel a munkálatokért.

Cosmonious High

A népszerű Job Simulator és Vacation Simulator fejlesztőinek új játéka hasonló, mégis friss játékélményt ígér. 

Hello Neighbor: Search and Rescue

A Hello Neighbor jól ismert játékmenetét igyekszik majd VR-formulába önteni a tinyBuild Games csapata. A játékosoknak minden ügyességükre szükségük lesz annak érdekében, hogy egy darabban kijussanak a szomszéd házából, miközben különféle puzzle-feladványokat oldanak majd meg a kaland során.

Jurassic World: Aftermath Collection

A Coatsink gondozásában készülő Jurassic World. Aftermath feljavított változata 4K felbontásban, 90 fps mellett fog futni a Sony új VR-headsetjén, miközben aktívan kihasználja majd a PS VR2 Sense kontrollerek és a 3D audió adta lehetőségeket.

Pistol Whip VR

A Pistol Whip VR egy egyedi ügyességi zenés-táncos lövöldözős játék, mely garantáltan átmozgatja majd a játékosokat. A 3D audiónak és a PS VR2 Sense kontrollereknek hála egészen új szintre emelkedik majd a játékélmény, mindenképp érdemes lesz vetni rá egy pillantást.

Zenith: The Last City

A Zenith: The Last City számtalan újdonsággal fog megérkezni a megjelenés napján PS VR2-re, többek között új sztoriküldetéseket és karaktereket, új gameplay elemeket és masszív grafikai tuningot fog kapni a játék. A Ramen VR stúdió minden nap a hardver határait feszegeti, hogy minél jobb játékélménnyel tudjanak majd szolgálni a játékosoknak.

After the Fall

Az eredetileg 2021-ben megjelent After the Fall egy akciódús túlélő-horror FPS játék a Vertigo Gamestől. PS VR2-re feljavított grafikával fog érkezni, ráadásul a 3D audió és PS VR2 Sense kontrollerek által nyújtott új funkciók is teljes mértékben kihasználásra kerülnek majd.

Tentacular

A Tentacular idén márciusban jelent meg a Devolver Digital és Firepunchd gondozásában. A kreatív puzzle-játékban egy óriáspolip bőrébe bújva kell majd különböző bizarr feladatokat teljesítenünk. A fejlesztők igyekeznek a PS VR2 minden adottságát kihasználni a játékban.


5.
5.
markoci555
nem tudom, egy index kit 1000 euróhoz képest nem tűnik durvának a 600 :D
nem mintha érdekelne, mert ennyit nem fogok erre költeni így se úgy se... még a játékok nagyja mindig gyerekcipőben... kiadnak majd 5 évente egy Alyx szerűséget és örüljünk vagy mi?
4.
4.
tonyrhun
#3: Meg nem rendeltem elo, de jelentkeztem az exkluziv elorendelesre, ami csak jopar nyugati orszagban elerheto (nemetben elek)...
Allitolag nov15-etol elorendelheto, de majd kiderul...
3.
3.
Kakaoo
#2: Hol rendelted elő?
2.
2.
tonyrhun
En elorendelem a Horizonnal, es jon melle a Jurassic World is (:
1.
1.
cyberstaker
Drágább mint az alapgép. Kenjék a fas... hajukra. A 120 ezer Ft-os kontroller után nem lepődünk már meg semmin. FOR THE PLAYERS!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...