Horizon: Call of the Mountain - nézzünk bele alaposabban!

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 3.
  • Videó
Link másolása
Gameplay trailert kapott a Horizon: Call of the Mountain, amelyet már kifejezetten a PlayStation VR2-höz fejlesztenek. Eközben a Forbidden West is kapott egy ingyenes frissítést.

A Firesprite-nál készülő Horizon: Call of the Mountain alighanem a PlayStation VR2 legjobban várt játéka, és a State of Play apropóján alaposabban is belenézhettünk.

A VR-játék főszereplője Ryas, a korábbi Shadow Carja-harcos, aki egy rejtélyes veszélynek jár utána, hogy megbocsátást nyerjen. Hősünk mesterien kezeli az íjat, és kiválóan mászik, kalandjai során pedig más fegyvereket is összeeszkábálhat, miközben régi ismerősök és új arcok segítik az útján. A készítők szerint a sztori mellé kapunk egy River Ride című játékmódot is, amely egy "mozizós" élménynek tűnik inkább, és arra hivatott, hogy demonstrálja a PlayStation VR2 képességeit.

Ezzel együtt a Guerrilla bejelentette, hogy elérhetővé vált a Horizon: Forbidden West 1.14-es frissítése, amely a New Game+ mód mellett egy új (ultranehéz) nehézségi szintet, plusz trófeákat és fegyvereket hozott magával, továbbá lehetővé teszi, hogy testreszabjuk Aloy ruháját, és a képességpontjainkat is szabadon újraoszthatjuk immár.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...