Visszatérnek a Steamre a Ubisoft játékai?

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 6.
  • Pletyka
Link másolása
Elképzelhető, hogy az Activision után a Ubisoft is belátta: jobb, ha nem hagyja ki a Steamet a PC-s megjelenéseivel.

A mindig jól értesült Tom Henderson vezette Insider Gaming írta meg egy Github-felhasználó találata alapján, hogy visszatérhet a Ubisoft a Steamre. Az említett júzer egészen pontosan az Assassin's Creed: Valhalla Ubisoft Connect-oldalának forráskódját vizsgálta át, amelyben a Steamre is talált utalásokat.

Habár a kiadó nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, fontos döntés lenne a részéről, ha visszatérne a Valve platformjára: a Ubisoft utolsó steames megjelenése a 2019 februárjában bemutatkozott Trials Rising volt, utána kizárólag a saját szolgáltatásán, illetve az Epic Games Store-ban tette közzé a PC-s címeit.

Az még nem világos a fentiek alapján, hogy az esetleges visszatérés a Ubisoft új címeit is érinti-e, vagyok azok ideiglenesen megmaradnak Epic Games Store-exkluzívnak. Várjuk a fejleményeket!

4.
4.
zsocc-nrg
Örülnék. Az összes nagyobb kiadónak (EA, Acti, Bethesda, Microsoft) megjött az esze hogy a Steam-en van a legnagyobb PC-s bázis, csak az Ubifos köti az ebet a karóhoz
3.
3.
crytek
Nocsak, csaknem leesett nekik hogy nem jó dolog a világ legnagyobb digitális piacát mellőzni.. Epic szarja és a saját store kevés.. vajon miért? :) Szegény balgák.
2.
2.
Viktor_The_Best
1.
1.
markoci555
verik a mellüket a 20 millióval, közben meg kacsintgatnak a steam felé :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...