A The Sims 4 két új kiegészítőcsomaggal bővül ezen a héten

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
Az EA immár ingyenesen játszható játéka, a The Sims 4 két új dekorációs témájú DLC-t kap: a Pastel Pop és az Everyday Clutter csomagok csütörtökön, november 10-én érkeznek meg a játékosokhoz.

A Pastel Pop Kit egy most divatos, retró hangulatot kölcsönöz a Simsnek, aminek a középpontjában a pszichedelikus elemek állnak. Ez a 60-as és 70-es évek dizájnja által inspirált furcsa pasztellszíneket és szabálytalan formákat vonultat fel, megteremtve a tökéletes vintage hangulatot a simek lakásában.

A második friss DLC, az Everyday Clutter Kit pedig közelebb hozza a játékosokhoz a mindennapi életet, olyan tárgyakat mutat be, amelyekkel az otthonok olyan kinézetet kaphatnak, mintha tényleg élne ott egy család - a használt kávésbögréktől kezdve a szétszórt magazinhalmokig.

Egyelőre még nincs hivatalos trailer egyik újonnan érkező Kit-csomaghoz sem, de néhány kép már legalább ízelítőt ad abból, hogy mit tartalmaznak majd az egyes DLC-k. A kiegészítőcsomagok várhatóan 4,99 dollárba fognak kerülni, amikor megjelennek PC-re, Macre, PlayStationre és Xboxra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...