Több mint 160 hibát javít a God of War: Ragnarök első frissítése

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 9.
  • Letöltés
Link másolása
A készítők szerint "erősen ajánlott" azonnal letölteni a God of War: Ragnarök első frissítését, amely számtalan hibát csiszol ki a játékban.

Habár a God of War: Ragnarök szerintünk egy tökéletes játék, ez abban az értelemben természetesen nem igaz, hogy bugok azért maradtak benne. A jó hír az, hogy ezzel a készítők is tisztában voltak, és a megjelenésre egy jelentős részüket kigyomlálták: már tölthető is az anyag első, a fejlesztők szerint "erősen ajánlott" frissítése, amely több mint 160 hibát javít.

Ezek között találunk mindenfélét, grafikait és a játékmenetet érintőt is, sőt kisebb optimalizációt is várhatunk tőle, illetve PS4-en még egy rejtélyes crashelést is megakadályoz. A hivatalos patch notes errefelé olvasható, de inkább akkor javasoljuk az átfutását, ha már benne vagytok a játékban, és nem féltek a spoilerektől.

A God of War: Ragnarök mától vásárolható meg PS4-re és PS5-re.

8.
8.
Ooorky
Akkor már 1967 maradt.
7.
7.
silkgoat
#6: nem nem, te tenyleg nem erted, de nincs ezzel semmi baj :D
6.
6.
Fata Morgana
#5: Óh Pákó így már minden érthető!:)
5.
5.
silkgoat
:D
Melyikotok dolgozik szoftverfejlesztesben? Meg ennel is fontosabb, hogy melyikotok product manager es meg ennel is hogy melyikotok COE?
4.
4.
Heldengeist
#1: Az internet-kor újabb elbaszása. Jövedelmezőbb kiadni egy kb. beta állapotú játékot egy játékkal megegyező méretű day-1 patch-csel, mint megvárni, míg tényleg elkészül. Azt a platformok tudnák orvosolni például azzal, hogy megtiltják, hogy a megjelenéstől számított x időben nem engedélyeznek patchet.
Úgy vagy elfogadható játékot adnak ki, vagy elbukják az első x hetes hype eladások egy részét és a magas felhasználói értékeléseket.
3.
3.
HMoody
#1: Pedig elég egyszerű és logikus. A lemezeket le kell gyártani. Hetek vagy hónapok is eltelnek az aranylemeztől a boltok polcaiig. Az addig megtalált hibákat hogy adják ki, ha nem egy patchben?
2.
2.
mnmn1
Játék fejlesztés nem könnyű. Ez így működik, nem kell érteni.
1.
1.
Viktor_The_Best
A hibakat miert nem tudjak akkor orvosolni mielott meg aranylemezre irnak a jatekot??? Nem ertem, komolyan nem ertem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...