Ed Sheeran adja a talpalávalót az új Pokémon-trailerben

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 9.
  • Videó
Link másolása
Egy trailer erejéig ismét belenézhetünk az új Pokémon-játékokba, amit ráadásul különleges zenei aláfestés mellett élvezhetünk.

Nem tudjuk, hogy kapunk-e még előzetest a Pokémon Scarlet & Violethez a november 18-ra időzített premier előtt, de a mostani kedvcsináló simán elmenne launch trailernek: a gameplay jelenetek alá maga Ed Sheeran adja a talpalávalót, aki óriási Pokémon-rajongó hírében áll, a Celestial című dalt pedig kifejezetten az új játékok mellé írta. (A videóklipje még szeptemberben mutatkozott be, ezt itt találjátok!)

A trailer ráadásul tartogat néhány érdekességet a fanatikusok számára is: ők észrevehetnek két ősi pokémont a jelenetek során, ezenkívül kapnak egy kis ízelítőt a Tera Raidekből, illetve azok spéci változatából, a Black Crystal Tera Raidekről. Érdekesség, hogy a játékok helyszínéül szolgáló Paldea régióban csak úgy találkozhatunk Charizarddal, ha részt veszünk az első Black Crystal Tera Raidekben: ezekre december 1-4., illetve december 15-18. között számíthatunk, és ezek alapján nem érdemes lemaradni róluk.

A The Pokémon Company egyébként azt is megerősítette a minap, hogy a Scarlet & Violet jövőre kap Pokémon Home-támogatást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...