Traileren a Dragon Age: Absolution

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb, a korábbiaknál valamivel kiadósabb kedvcsináló érkezett a Netflixre készült animációs sorozatról.

Habár az új Dragon Age-játék munkálatai végre sínen vannak, egy darabig még biztosan várnunk kell rá - addig sem maradunk azonban Dragon Age-tartalom nélkül!

December 9-én landol a Netflix kínálatában a Dragon Age: Absolution című animációs sorozat, amelyet a Red Dog Culture House készít, és hat, egyenként 30 perces epizódból áll majd. A történet Miriam (Kimberly Brooks), a rabszolgából zsoldossá lett elf körül forog, aki egy csapat kalandor társaságában szeretne ellopni egy veszélyes ereklyét - amire természetesen mások is pályáznak.

A sorozathoz olyan színészek adják még a hangjukat, mint Matthew Mercer (Critical Role), Ashly Burch (Horizon: Zero Dawn), Sumalee Montano (Ghost of Tsushima) és Phil LaMarr (Futurama). A rendezői székben Ki Yong Bae (Vaják: A Farkas rémálma) ült, míg a forgatókönyvet Mae Catt (50 States of Fright), Tim Sheridan (Batman: The Long Halloween) és Mairghread Scott (A galaxis őrzői-sorozat) írta.

Fentebb megleshetitek az anyag új trailerét, alább pedig egy csokor képet is láthattok:

1.
1.
almaspite
Én örülök, hogy a netfix próbálkozik ilyennekkel. Azonban valahol dragon age hangulatot egy szemernyit nem tartalmazott ez a trailer. Itt hangulat alatt az elsőre gondoltam, mert végtére is az egyetlen szép köve a szériának.

Hiába szeretem azért megjegyezném, hogy annó a bioware csinált jobb RPG-t is mint a dragon age 1.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...