Áttekintő előzetesen a Gungrave G.O.R.E

Link másolása
A Gungrave-sorozat hosszú kihagyás után tér vissza a játékosok elé, most pedig egy áttekintő videóban pillanthatunk bele, mire is számíthatunk a Gungrave G.O.R.E-tól.

A Sega és a Red Entertainment sorozata, a Gungrave méltatlanul hosszú ideje hevert parlagon, idén azonban az Iggymob és a Prime Matter új életet lehel a franchise-ba. A Gungrave G.O.R.E megjelenésére már nem kell sokat várnunk, addig is egy hosszabb áttekintő videó keretein belül pillanthatunk bele a játékmenetbe és a történetbe.

A Gungrave G.O.R.E. nem kevesebb, mint 18 évvel a legutóbbi epizód után éleszti újra a mára sokak által elfeledett akciójáték-szériát. A PlayStation 2 korában virágzó sorozat első darabja a 2002-es Gungrave volt, melyet két évvel később a Gungrave: Overdose követett. Ez lesz tehát az első alkalom, hogy a PC-s és xboxos tábor is megismerheti a japán fejlesztésű akciójátékok sötét cyberpunk világát.

A Gungrave G.O.R.E november 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A játék már a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass kínálatában is.

1.
1.
crytek
Game Passba most ezt szeretném kivégezni.
Normalon nyomtam a 27. pályáig vért izzadva csapattam ,majd az ottani a bosson nem sikerült túljutnom ekkor levettem easy-re. Sajnos a game totálisan balansztalan. Easy-n csukott szemmel kb meg se karcolnak, normálon meg agyérgörcsöt kap az ember sok pályán olyan nehéz.. 28 .pálya elején vissza tettem normálra na ott már a kezdő 50 méteren annyi ellenfelet arcba tol a game hogy agyérgörcsöt kaptam. Nem érdekel innentől easy-n tolom. Talán ez is a baj ezzel a játékkal kb szerintem ezért a kutya se jutott a végére 27-es pálya acsi 0.5%-os..ez sokat elmond.
Farmolom az egyik legkönnyebb pályát már lassan mindenen maxos de kb semmi se változik ,nem látom hogy erősebb lenne a karakterem mintha csak dísznek lennének a a fejlesztések. De mivel nem szoktam félbe hagyni semmit sajnos le kell tolni. Unalmas így nagyon easyn semmi kihivás normálon meg kb esélytelen innentől...aki ezt hardon végiviszi na az már tudhat valamit és le a kalappal előtte.Ő valóban abba a világon élő emberek 0.1-0.2%ába tartozhat aki ezt megtette kb :)

Szerk: Azóta letudtam. Ilyen játékot kb nem is láttam. Nem adja be az easy acsit sem miközben a pályák 90%-át normálon vittem végig. Mindegy ez akkor ennyi is volt 44/49 acsit szedtem ki többet nem ölök bele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...