Hosszú gameplay bemutatón a Hogwarts Legacy

Link másolása
Közel 45 percen keresztül nézhetünk bele a jövőre érkező Hogwarts Legacybe, miközben a készítők mesélnek a nagyszabású projektről.

Bizonyára minden Harry Potter-rajongó tűkön ülve várja a Hogwarts Legacy megjelenését, ami nincs is olyan messze; addig is a játék vezető rendezője, Alan Tew, a játék senior környezettervezője, Boston Madsen, valamint a közösségért felelős Chandler Wood és James “XpectoGO” mesélnek a játékukról egy 45 perces stream keretein belül.

Az adás alatt számos új gameplay felvételt mutattak be, többet tudhattunk meg a játékmenetről, a történetről és a melléktevékenységekről. A Hogwarts Legacy 2023. február 10-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, később pedig Nintendo Switchre is befut majd.

7.
7.
Anti4730
#6: Te is 3 hetes videot mutatsz kb pont aznap jelent meg a jatek… utana ra par napra jott egy patch, es mar egyaltalan nincs problema..
6.
6.
zimonyini
#4: Amikor a hitelességedet egy ennyire egyszerűen cáfolható állítással ásod alá...
https://youtu.be/Z6Vno8r4cN8
5.
5.
crytek
#4: Semmi ,persze. Azért írja csak az összes reviewben mindenki ,mert totál semmi baja nincs. Amugy az optimalizáció talán még a kisebb rossz mint maga a játék
4.
4.
Anti4730
#2: Jol bele vagy kotve a gotham knightsba plusz az is latszik nem jatszottal vele, nekem megvan, es azonkivul hogy 30 fps-el fut azt mindig hozza egyszer nem esett be az alá..semmi baj nincs az optimalizáciòjával.
3.
3.
TrishtanAG
#1: Ez a másik Avalanche stúdió. Az eddigi leghíresebb játékuk a Toy Story 3 volt :D.
Meg a Disney Infinity-in is dolgoztak.
2.
2.
crytek
#1: Ha foglalkoznak vele akkor tökmindegy mire jön ki futnia kell szépen.Pl lásd a sony játékait is. Sok cég kokány szart ad ki és cseszik az optimalizálásra lásd legutóbb a Gotham Knights-ot
1.
1.
Anti4730
A mad max 2015 ben, es a just cause 3 is eleg ratyin futott alap konzolokon, szoval kivancsi vagyok itt hogy lesz a teljesitmeny. Szerintem ezt is inkabb csak ujgeneracios konzolokra kellett volna kihozni de lassuk. Viszont azt meg kell hagyni, hogg az elozo ket jatek mai napig gyonyoru.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...