Begördült a Farming Simulator 2022 – Platinum Edition

  • Írta: sirdani
  • 2022. november 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Ha valakinek idáig kimaradt volna a Farming Simulator 2022, akkor most itt a lehetőség a pótlásra: több mint 500 járművel és rengeteg kiegészítővel megjelent a Platinum-verzió, amihez egy friss trailer is érkezett.

Mióta tavaly novemberben megjelent a Farming Simulator 2022, azóta jócskán kibővültek a virtuális gazdák lehetőségei. Már az alapjáték is egészen mély ökoszisztémával és hatalmas gépparkkal rendelkezett, ám az azóta folyamatosan érkező kiegészítők tették csak fel igazán a pontot az i-re.

Az elmúlt év során vadonatúj fakereskedelmi rendszert kaptunk, megannyi új faszállítóval, fejlesztett ültetési és kivágási opciókkal, megérkeztek a játék első hidraulikus fúrói, és a Silverrun Forest képében egy vadonatúj helyszínre is ellátogathattunk. És akkor persze még nem beszéltünk a közel 40 új járműről és szerszámról, illetve az olyan frissen érkező márkákról, mint a Volvo és az AGI, vagy a számtalan újonnan felhúzható épületről!

Mostantól viszont már nem kell külön keresgélnünk a kiegészítők között, a Season Pass utolsó frissítéseként érkező Platinum kiegészítővel az összes eddigi tartalmat bezsákolhatjuk. A Platinum Edition a mai naptól érhető el PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, illetve PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...