PS VR2-re is megjelenik az Altair Breaker

  • Írta: RangerFox
  • 2022. november 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb taggal bővült a PS VR2 játékfelhozatala, ezúttal egy multiplayer alapú kardozós akciójátékról, az Altair Breakerről van szó.

Pár hete jelentették be a PS VR2 ajánlott fogyasztói árát, valamint a megjelenéskor elérhető játékok listájának egy részét. Azóta már megtudhattuk, hogy a No Man's Sky is kap egy ingyenes ráncfelvarrást a Sony új VR-headsetére, valamint néhány nyitójáték áráról is lerántották a leplet. Most a Thirdverse csapata jelentette be, hogy a legutóbbi játékuk, az Altair Breaker is tiszteletét teszi az újgenerációs szemüvegen, ráadásul az Event Horizonnal bezárólag minden kiegészítőjével egybecsomagolva.

Az Altair Breaker egy négyfős kooperatív multipalyer móddal felvértezett akciójáték, melyben a kardforgatási képességeinken lesz a hangsúly. Az anime stílusú játék egy rövid gameplay videót is kapott, mely fentebb tekinthető meg. Az Altair Breaker augusztus 18-án jelent meg PC-re, a PlayStation VR2-es megjelenési dátummal kapcsolatban azonban egyelőre nem közölt információkat a fejlesztőcsapat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...