Új köntöst kap a Puss in Boots: The Last Wish

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A már szinte valósághű animációkat gyártó DreamWorks tesz egy 180 fokos fordulatot, és teljesen más stílusban gyártja le az új trailerrel jelentkező Puss in Boots: The Last Wisht.

A DreamWorks hírnevét már lassan 20 éve gyarapítja Shrek univerzuma, és tény, hogy a franchise már sok bővítést megélt. Lehetne arról vitatkozni, hogy melyikre érte meg befektetni a pénzt, és hogy melyik sikerült teljesen katasztrofálisan, de annak most nincs itt a helye. 

A közkedvelt csizmás cicus spin-offjának a folytatása, a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság december 8-án érkezik a hazai mozikba, de ez nem egy egyszerű 3D-sre animált modern mese lesz. 

A DreamWorks stúdió ebben a rajzfilmben visszatér az alapokhoz, és a legegyszerűbb eszközöket használja a látványvilág megteremtéséhez. Ahogy a csatolt képen és a most megjelent trailerben is látszik, a háttér elhanyagolható, középpontba helyezi a főbb karaktereket, mintha csak egy képregényt olvasnánk. Ha ezt a stílust, az erőteljes színeket végigvezetjük az egész történeten, akkor az eredmény egy erősen animére hajazó Csizmás, a kandúr-film lesz. 

A kérdés, hogy ez mennyire fog tetszeni a célközönségnek?  

2.
2.
Extol
Legalább lesz idén mit megnézni! Ez szuper! Mindig is komáztam Csizmás Kandúrt!
1.
1.
Csoki80
Ha 360 fokos fordulatot tesz akkor ugyanolyan filmet csinál 180 fokot kellett volna írni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...