Meglepetés: ismét csúszik a Dead Island 2

  • Írta: szlav
  • 2022. november 17.
  • Csúszás
Link másolása
Szörnyen hepehupás volt a Dead Island 2 fejlesztése, de a váratlan csúszások sora még nem ért véget. A legutóbbi dátumhoz képest további három hónapot késik a zombis játék.

Igen, a fejlesztők is érzik, hogy egy kicsit ciki a dolog, de ha több időre van szükség, akkor nincs mit tenni. A milliószor elhalasztott, törölt, újraindított, majd nemrég újra bemutatott Dead Island hányattatott sorsát keveseknek kell bemutatnunk, így különösen vicces a Dambuster Studios Twitteren közzétett levele, amiben elárulták: a február elejére tervezett megjelenést ismét elhalasztják.

Szerencsére a helyzet nem tűnik túlzottan vészesnek, hiszen április 28-át jelölték meg az új premierdátumnak - ez azt jelenti, hogy az eredeti dátumhoz képest három hónapot késik a zombis túlélőkaland. Habár a bejelentés mindenképpen szomorkás, annyi jó hírrel szolgálhatunk, hogy hamarosan újra láthatjuk majd a Dead Island 2-t. December 6-án a Mikulás hozza a fejlesztőbrigád Twitchen és YouTube-on közvetített bemutatóját, amelyben egy új trailert és némi friss gameplayt is levetítenek majd.

4.
4.
crytek
#3: Nem ez a 2 game fogja eladni a vgakat... Amúgy a vgak jó áron vannak pl. amcsiknál. Itt a fostos árfolyam miatt sose lesz értelmes ár
3.
3.
markoci555
pont erre gondoltam múltkor, mikor próbálják elsózni a túlárazott beragadt videókártyákat, meg nem tudom mikhez dobálják oda a még meg sem jelent játékot, ilyenkor meddig lehet hitegetni, hogy majd kijön az, csak várjál, biztos jól teleírják ilyenkor a kisbetűst részt, hogy ne lehessen jogilag megfogni...
2.
2.
crytek
Nem, mert így is rettentő sok játszani való van
1.
1.
Viktor_The_Best
Ez nem lenne ciki hogyha nem jelentenenek be megjelenesi datumot a fejlesztok!!! Csak a tenyleges vegleges datumot amikor mar biztos hogy kiadjak a jatekot!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...