Bemutatkozott a The Dark Pictures Anthology: Directive 8020

  • Írta: szlav
  • 2022. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A széria szokásaihoz híven ismét a legutóbbi epizód legvégén lepleződött le a The Dark Pictures Anthology következő felvonása. A Directive 8020 egy hátborzongató sci-fi történetnek ígérkezik.

Holnap végre megjelenik a The Dark Pictures legújabb felvonása, a The Devil in Me, és ahogy az lenni szokott, a Supermassive Games ismét a stáblista mögé rejtette a horrorantológia következő epizódjának az első teaserét, valaki pedig már rá is bukkant a videóra. Habár a korábbi szivárgásoknak köszönhetően már ismertük a címet (meg mellette négy másikat), most végre hivatalosan is megerősítést nyert a Directive 8020 érkezése.

A következő történet tehát valamikor a távoli jövőben, feltehetően egy űrhajón, illetve egy idegen bolygó körül játszódik majd. Ha ti is enyhe Alien- vagy Dead Space-áthallásokat éreztek, a fent látottak után, akkor nem vagytok egyedül - a teaser ugyan egyelőre tényleg csak egy apró ízelítő volt, mi abszolút izgatottak vagyunk amiatt, hogy a jellemzően a jelenkorban játszódó széria egy kicsit letér a már jól bejáratott kerékvágásáról.

A megjelenés persze még valószínűleg messze van, de addig is itt a holnap, azaz november 18-án PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is megjelenő The Dark Pictures: The Devil in Me.

1.
1.
crytek
Akkor gyorsan le kell majd tolni ps plusba a Little Hope-ot mert hamarosan érkezik valamelyik előfizetésbe a House of Ashes is :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...