Öt Dark Pictures-címet jegyzett be a Supermassive

  • Írta: szlav
  • 2022. február 1.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy tűnik, jó sokáig folytatódik még a The Dark Pictures horrorantológiája. A szériáért felelős Supermassive Games logóstul levédette a The Devil in Me után érkező öt játék címét.

Ha nektek is bejött a The Dark Pictures hátborzongató sorozata, akkor kapaszkodjatok meg: a Supermassive Games még legalább öt epizóddal készül az eddig bemutatott négy rész után. Habár jelen pillanatban még mindannyian a The Devil in Me érkezését várjuk, egy élesszemű rajongó (via Gematsu) kiszúrta, hogy a stúdió január 31-én öt új címet jegyzett be az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál. Számunkra külön érdekesség, hogy a címek mellett a játékok levédett logóit is láthatjuk: 

Úgy tűnik tehát, hogy a The Dark Pictures következő részeit a The Craven Man, 0 Death, Directive 8020, Intercession, illetve Winterfold címmel kell majd keresnünk. Mindez persze még a jövő zenéje, hiszen egyelőre még a The Devil in Me sem kapta meg a pontos megjelenési dátumát. Addig is, ha kimaradt volna a sorozat, csekkoljátok le az antológia korábbi részeiről írt cikkeinket! A Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes tesztjeit itt találjátok.

Visszatér a Friend's Pass

A fentiek hallatán kiváló alkalom lehet most bepótolni a horrorantológiát. Erre rásegít egy kicsit a Bandai Namco is, a kiadó ugyanis újjáéleszti a Friend's Pass promócióját. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a már megjelent epizódok tulajdonosai ingyenesen meghívhatják egy barátukat egy közös végigjátszásra, ami a Shared Story módban egészen remek móka.

2.
2.
Pistons00
#1: Nekem mindegyik rész nagyon tetszik. Előszőr ugy volt hogy egyben veszem meg majd a teljes sorozatot de igy hogy évenként 1 részt adnak ki -:) igy nem lehet kivárni. Pedig mielött elkezték a sorozatott azt nyilatkozták hogy évenként 2 rész jőn. Nekem olyanok ezek a részek mint az a régi sorozat A mesék a kriptából :D
1.
1.
hedzsooo
A The Dark Pictures: House of Ashes nagyon jo lett toluk szerintem, reszemrol legalabbis bejott nagyon. Szoval iparkodjanak csak tovabb.:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...