Úgy néz ki, már készül a Bayonetta 4

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Hideki Kamiya a maga karcos stílusában közölte a Twitter népével, hogy már készül a Bayonetta negyedik része.

Habár formális bejelentést még nem kaptunk a témában, a PlatinumGames oszlopos tagja és a Bayonetta-sorozat atyja, Hideki Kamiya elhintette, hogy készül a Bayonetta negyedik része - külön öröm, hogy mindezt a szokásos karcos stílusában tette.

Kamiya a Twitteren árulta el, hogy jön a folytatás, miután a rajongók panaszkodni kezdtek a Bayonetta 3 befejezésére: "Egyáltalán nem lep meg, de úgy tűnik, a Bayonetta 3 vége nem ment át mindenkinek, így azt hiszem, a Bayonetta 4 is váratlan fejlemény lesz sokaknak. Erről már most szólok, mert ha kijön a Bayonetta 4, biztosan sokan mondják majd, hogy ezt utólag csaptuk hozzá a sztorihoz."

A Bayonetta 3 egyébként megosztotta a rajongótábort, a befejezés mellett sokan a játék teljesítményével sem voltak elégedettek.

Hamarosan a mi tesztünket is elolvashatjátok a folytatásról!

3.
3.
tyber16
#1: A 3-ban be lett vezetve egy új főszereplő szóval biztos, hogy a 4. rész róla fog szólni.
2.
2.
Darksiders84
#1: Nem kell izgulni,mire megjelenik addig a másik tábor már Ps6-on vagy új Xboxon játszik.
1.
1.
Shao Kahn
Nem mintha nem örülnék neki, kedvelem mindhárom eddigi játékot, bár játszani egyikkel sem próbáltam még, mert nagyon nehéznek tűnnek nekem. Na mindegy, én azt nem értem mégis miről szólhatna egy negyedik rész? Azt hittem már ki lett aknázva az eddigi trilógiában minden lehetséges történet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...